Zij gingen je voor

Layla heeft ons geholpen onze website Dear Beginner meer user friendly te maken. Ze heeft met ons meegedacht en kwam met dingen waar wij zelf niet aan gedacht hadden om te implementeren. Daarnaast heeft ze met ons meegedacht hoe we het beste bepaalde campagnes konden lanceren. Het is fijn om met Layla samen te werken: ze werkt heerlijk gestructureerd en gaf ons de nodige push om de wereld in te gaan met ons bedrijf!’

Tjalling en Loes

Layla heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan de functionaliteit van mijn website, luistert goed en komt met suggesties. Ze werkt snel en efficiënt. Ik ben blij en trots op mijn website en show hem nu dan ook graag aan mijn klanten.

Bo Theijs

Layla heeft mijn website veel overzichtelijker en mooier gemaakt. Wat mij hierbij opviel wat betreft haar werkwijze: Ze reageert vlot op vragen, ze komt met goede oplossingen en kan ook omgaan met feedback als je het net even anders wil hebben. De lay out is echt heel mooi geworden.

Christel Meijnhardt

Layla heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan de functionaliteit van mijn website, luistert goed en komt met suggesties. Ze werkt snel en efficiënt
Ik ben niet meer ‘bang’ voor mijn website omdat ze ook kennis deelt en ter beschikking stelt zodat ik in staat ben om een aantal zaken zelf op te pakken, wat ik fijn vind en waardeer. Zij is mijn favoriete website-VA en beveel haar van harte aan.

Géri Schipper

Vanuit Tuyo waren we zoekende hoe we onze social media wilden gaan inrichten en hoe we continue waardevolle content kunnen creëeren. Layla heeft op een constructieve wijze geholpen om hier een plan van aanpak voor op te zetten. Ze nam me mee in haar denkwijze qua content genereren en heeft een Facebook advertentiecampagne opgezet. Haar kennis van Facebook kwam meer dan goed van pas. Uiteindelijk hebben we zelf de vertaalslag naar Instagram kunnen maken. Het werken met haar zogenaamde strippenkaart was prettig, overzichtelijk en met resultaat! Ik kan haar aanpak echt aanbevelen.

Sylvana

Layla heeft mij fantastisch geholpen met het inrichten van de automatisering rondom een whitepaper die ik publiceerde. Veel positieve reacties gehad op mijn whitepaper! En het mooiste: het kostte mij dankzij Layla dus weinig geregel of gestress. Kan Layla zeker aanbevelen als je gewoon “even” een paar technische dingen wil regelen maar het kost jou toch gewoon erg veel tijd. Zeker als je wil dat verschillende technische systemen met elkaar samenwerken, daar is Layla erg handig in. Bijvoorbeeld als je net zoals ik denkt aan de publicatie van een whitepaper.

Ik heb Layla ontmoet begin 2020 toen ik zocht naar iemand om me te helpen met het professionaliseren van de online marketing kanalen voor mijn klant Rex Kralj. Na een aantal sessies waarin we samen een structuur hebben opgezet, hebben we gedurende een jaar de social media kanalen en webshop aangepakt. Door het succes van deze structuur heeft mijn klant fulltime iemand in dienst kunnen nemen om de site en social media te bewerken.

Bart Schilder

Layla is een enthousiaste allround digitale media kenner. Zij heeft voor Synderella de website vernieuwd op het gebied van lay-out, techniek en teksten, maar ook een social media plan opgesteld waar we nu zelf gestructureerd mee aan de slag kunnen gaan. Het is fijn werken met Layla omdat zij op verschillende gebieden meedenkt en zaken vanuit een andere invalshoek kan benaderen. De Google my Business heeft ze voor al onze locaties gestructureerd opgebouwd.

Bram van Donselaar Synderella

Bram van Donselaar

De afgelopen maanden heb ik regelmatig contact gehad met Layla. In de lockdown was ik begonnen met het bouwen aan mijn eigen website, ik had tijd genoeg dacht ik. Super leuk om te doen maar ik liep toch tegen meerdere technische zaken aan waar ik zelf niet uit kwam. Via via hoorde ik over Layla, ik heb haar toen benaderd en zij heeft mij online heel professioneel geholpen. Het prettige vond ik dat ze het geduld had mij door de stappen heen te lozen waardoor ik er zelf ook van leerde. Ik kan Layla zeker aanbevelen wanneer je jouw impact online wilt verbeteren!

judith_aarts_educationl

Judith Aarts

Layla heeft mij in een online spreekuur geholpen meer inzicht te krijgen in de wirwar in mijn hoofd over de online mogelijkheden voor het uitdragen van mijn werkzaamheden. Sinds ik een paar jaar geleden als creatief ondernemer begon, werk ik binnen verschillende samenwerkingsverbanden aan uiteenlopende onderwerpen. Layla vroeg de juiste vragen om mijn situatie te begrijpen en heeft haar professionele advies gegeven. Het voelde heel fijn om op deze manier samen met iemand een strategie te bedenken voor mijn online aanwezigheid. Ik leerde Layla in 2013 kennen toen we beiden voor studio Droog werkten en weet uit die tijd dat ze erg gedreven is in haar vak. Ik had dat gevoel nu weer en hoop in de toekomst nogmaals een beroep te kunnen doen op haar expertise.

Cleo

Product Designer

Layla heb ik ontmoet via een broedplaats waar ik als circulair interieur designer een atelier huur. Ze heeft veel ervaring in interieur wereld en mede daardoor hadden wij ook meerdere raakvlakken wat het gesprek een stuk makkelijker maakte. Ondanks de gekke tijd van het Corona-virus kon zij tijd voor mij vrijmaken. Hiervoor dus bedankt en hopelijk spreken wij elkaar snel weer!

Berend Breebaart

Benieuwd naar mijn werk?