Zij gingen je voor

Mooie samenwerkingen

Impact vergroot, missie versterkt

Working with Layla on my website using her brilliant skills was fantastic! Despite my limited time, Layla made technology fun and easy, always available to answer questions and offer valuable advice. She implemented our ideas instantly, and I’m thrilled with my new website. Layla’s professionalism and expertise are top-notch. Highly recommend! 😊

Emanuela Deyanova

schooloflove.com

Layla is een geweldige VA! Ik kan alle klachtjes en gedoetjes, die mij altijd veel te veel energie kosten, naar haar doorsturen, ze lost het op, ze belt gewoon zelf naar de big tech als iets niet loopt en is vasthoudend tot het is opgelost.
Ze bouwde voor mij www.theengagementbox.nl in no-time, ze denkt mee, ze zoekt naar oplossingen. Een VA waar je energie van krijgt!

Cocky Drost

Cockydrost.nl

Middels Eric van En Serio zijn wij in contact gekomen met Layla. Voor ons project organiseren we een dag om exoskelet technologie te vieren. Layla heeft ons meegenomen in het maken van een website. Hierbij heeft ze ons erg geholpen door mee te denken over de stijl en de functies van de site. Daarnaast was ze heel erg behulpzaam en flexibel in het omgaan met feedback. Layla beantwoordde onze vragen altijd heel snel en dacht goed mee aan onze problemen. Al met al was het een prettige samenwerking en zijn we erg blij met het eind resultaat!

Jaron

worldexoskeletonday.com

Layla kwam op mijn pad precies op het juiste moment. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met de ontzettende complexe taak een online omgeving te creëren binnen mijn eigen website én dit allemaal in mijn eigen stijl en vormgeving. Layla durfde dit wel aan en heeft een aantal maanden lang écht als rechterhand aangevoeld. Inmiddels ga ik mijn tweede online programma lanceren. Soms kom ik er technisch niet helemaal uit, maar dan staat Layla altijd voor me klaar. Naast professionaliteit en erg snel en actief in reageren, is Layla ook nog eens een schat van een mens en denkt ze graag mee. Heel erg bedankt lieve Layla!

Nada Petravic

tribe.downtoearthwomen.nl

Layla heeft mijn website veel overzichtelijker en mooier gemaakt. Wat mij hierbij opviel wat betreft haar werkwijze: Ze reageert vlot op vragen, ze komt met goede oplossingen en kan ook omgaan met feedback als je het net even anders wil hebben. De lay out is echt heel mooi geworden.

Christel Meijnhardt

centrummijnhart.nl

Layla heeft ons geholpen onze website Dear Beginner meer user friendly te maken. Ze heeft met ons meegedacht en kwam met dingen waar wij zelf niet aan gedacht hadden om te implementeren. Daarnaast heeft ze met ons meegedacht hoe we het beste bepaalde campagnes konden lanceren. Het is fijn om met Layla samen te werken: ze werkt heerlijk gestructureerd en gaf ons de nodige push om de wereld in te gaan met ons bedrijf!

Tjalling en Loes

dearbeginner.nl

Layla is een enthousiaste allround digitale media kenner. Zij heeft voor Synderella de website vernieuwd op het gebied van lay-out, techniek en teksten, maar ook een social media plan opgesteld waar we nu zelf gestructureerd mee aan de slag kunnen gaan. Het is fijn werken met Layla omdat zij op verschillende gebieden meedenkt en zaken vanuit een andere invalshoek kan benaderen. De Google my Business heeft ze voor al onze locaties gestructureerd opgebouwd.

Bram van Donselaar

synderella.nl

De afgelopen maanden heb ik regelmatig contact gehad met Layla. In de lockdown was ik begonnen met het bouwen aan mijn eigen website, ik had tijd genoeg dacht ik. Super leuk om te doen maar ik liep toch tegen meerdere technische zaken aan waar ik zelf niet uit kwam. Via via hoorde ik over Layla, ik heb haar toen benaderd en zij heeft mij online heel professioneel geholpen. Het prettige vond ik dat ze het geduld had mij door de stappen heen te lozen waardoor ik er zelf ook van leerde. Ik kan Layla zeker aanbevelen wanneer je jouw impact online wilt verbeteren!

Judith Aarts

educationl.nl

Voor een aantal van mijn opdrachtgevers verzorgt Layla al enige tijd de updates & back-ups van websites. Dit zorgt ervoor dat de websites altijd up-to-date zijn en er een back-up klaarstaat voor als dat nodig is. Ze is de schakel tussen opdrachtgever en hostingpartij en als er zich technische problemen voordoen, reageert Layla vrijwel altijd direct en zorgt zij voor een oplossing. Het onderhoud van de websites is bij Layla in goede handen. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen voor het onderhoud van je website.

Annemarie Kuilman

goosenzo.nl

Toen mijn vorige webbeheerder stopte, sprong Layla ongeveer een jaar geleden in dat gat en nam het beheer en onderhoud van mijn WordPress website over. Niet veel later besloot ik mijn website met een ontwerper grondig aan te passen. Dit gaf Layla de uitdaging het gekozen design om te zetten in techniek en dat terwijl het oude moest blijven functioneren. Layla ging deze uitdaging niet uit de weg, zocht uit wat er kon en leverde waar dat gevraagd werd. Het resultaat is een goed lopende, vernieuwde website en vooral een zorgeloos gevoel over het beheer en onderhoud. En dat is wat je zoekt, toch?

Arjeh Mesquita

voorbijdestress.nl

Layla heb ik ontmoet via een broedplaats waar ik als circulair interieur designer een atelier huur. Ze heeft veel ervaring in interieur wereld en mede daardoor hadden wij ook meerdere raakvlakken wat het gesprek een stuk makkelijker maakte. Ondanks de gekke tijd van het Corona-virus kon zij tijd voor mij vrijmaken. Hiervoor dus bedankt en hopelijk spreken wij elkaar snel weer!

Berend Breebaart

Berendbreebaart.nl

Layla heeft me geholpen richting te geven in m’n social media. Structuur en strategie miste het en na een aantal enthousiaste sessies met Layla had ik meer impact online! Ze is benaderbaar, denkt graag mee, heeft originele oplossingen en ook een groot netwerk wat erg prettig is. Ik ben blij met de samenwerking.

Renée van Bussel

gogreenie.nl

Erg blij met de flexibele werkwijze van Layla. Je kunt haar echt van alles vragen over je website. Ik heb haar hulp ingeschakeld om de laatste puntjes op de i te zetten voor mijn nieuwe website. Ze heeft veel problemen opgelost, die ik zelf niet opgelost kreeg en ze heeft mij veel tips gegeven over wat ik nog kan aanpassen aan mijn website. Echt een aanrader als je graag inhoudelijk met iemand wilt sparren over jouw website, maar je niet je hele website wilt uitbesteden (in mijn geval trouwens, want je hele website uitbesteden aan Layla is sowieso ook een goed idee).

Quirine Giesbers

ontwerpstudioq.nl

Met een splinternieuwe huisstijl op zak was ik op zoek naar iemand die hier een website bij kon maken. Mijn ontwerp bleek best een uitdaging. Layla was duidelijk over de mogelijkheden, maar ook zeker over de onmogelijkheden. Na een fijne kennismaking kreeg ik een duidelijk aanbod waar ik geen nee tegen kon zeggen. Layla loodste me door het hele proces heen en was zowel een fijne sparringpartner als stok achter de deur. Layla zorgde voor de basis van mijn website en ik kon hem vullen nadat ze me liet zien hoe. Ik ben super blij met het resultaat en zou iedereen die graag zelf zijn website wil kunnen vullen en aanpassen aanraden Layla hiervoor in te schakelen.

Ilse Vinck

https://www.debewusteboekhouder.nl/

Mijn website was traag en had wat errors dus ik was op zoek naar iemand die dit voor me kon fixen. Via via ben ik bij Layla terecht gekomen. Al snel konden we een korte call inplannen waarna Layla aan de slag is gegaan. In korte tijd heeft ze mijn website onder handen genomen waarna deze sneller was en de errors eruit waren gehaald. Tussentijds was de communicatie heel prettig en ze geeft duidelijke en helpende adviezen voor de toekomst.
Ik heb het werken met Layla als enorm prettig ervaren en wanneer ik weer hulp nodig heb, is zij de eerste (en waarschijnlijk enige) die in benader.
Nogmaals enorm bedankt ❤️

Silvia Bogers

Silviabogers.nl

Mijn werkzaamheden als teamcoach doe ik in het Nederlands, Duits en Engels. Mijn website was echter alleen in het Nederlands beschikbaar. Layla beheert mijn website en ik heb haar gevraagd om mij te helpen met de vertaling van de website. Layla heeft mij hier prima in geadviseerd en geholpen met de juiste plug-in. Het eindresultaat is een website in 3 talen. Zo kan ik mijn klanten over de grens optimaal bedienen. De samenwerking met Layla vind ik echt top. Ze schakelt snel en is erg betrokken. Ik kan haar van harte aanbevelen als webmeesteres 🙂

Erik Aller

aller-oatc.nl/

Ik wilde graag extra hulp bij het op orde krijgen van mijn website. Zelf ben ik niet zo goed met details, en ik zocht iemand die alles voor mij recht kon trekken. Layla heeft voor mij elke pagina doorgenomen, na gekeken en aanpassingen gedaan. Ik ben blij met een nieuwe look voor mijn website, waarin alles meer up-to-date is, makkelijker werkt en goed werkt. Het contact met Layla is makkelijk, en verloopt snel. Er was veel ruimte om te schakelen en ze kwam met fijne extra ideeën!

Tessa Schiethart

tofacetheworld.com

Layla heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan de functionaliteit van mijn website, luistert goed en komt met suggesties. Ze werkt snel en efficiënt. Ik ben niet meer ‘bang’ voor mijn website omdat ze ook kennis deelt en ter beschikking stelt zodat ik in staat ben om een aantal zaken zelf op te pakken, wat ik fijn vind en waardeer. Zij is mijn favoriete website-VA en beveel haar van harte aan.

Géri Schipper

moeiteloosliefhebben.nl

Mijn website door Layla! Ik had dit eerder moeten doen! Layla is een fijn mens om mee samen te werken. Ze heeft voor mij, www.boofotoo.nl omgetoverd tot een website die weergeeft wat je kan verwachten en wie je voor je hebt. Ze luistert en geeft advies. Samen hebben we er een mooie, frisse en professionele website van gemaakt. Ik ben blij en trots op mijn website en show hem nu dan ook graag aan mijn klanten.

Bo Theijs

boofotoo.nl

Ik ben heel blij dat Layla met mij deze creatieve uitdaging aan wilde gaan. Ze gaf mij de technische support die ik nodig had bij het omzetten van mijn ideeën. Ik heb nu niet alleen een website waar ik heel blij van wordt maar ik heb tijdens het proces ook ontzettend veel geleerd! Wordt mijn nieuwe online shop de volgende uitdaging?! 🙂

Jana Miklosova

Janamiklosova.com

Layla heeft mij fantastisch geholpen met het inrichten van de automatisering rondom een whitepaper die ik publiceerde. Veel positieve reacties gehad op mijn whitepaper! En het mooiste: het kostte mij dankzij Layla dus weinig geregel of gestress. Kan Layla zeker aanbevelen als je gewoon “even” een paar technische dingen wil regelen maar het kost jou toch gewoon erg veel tijd. Zeker als je wil dat verschillende technische systemen met elkaar samenwerken, daar is Layla erg handig in. Bijvoorbeeld als je net zoals ik denkt aan de publicatie van een whitepaper.

Eva van Sloten

Windmeeadvies.nl

Layla heeft mij in een online spreekuur geholpen meer inzicht te krijgen in de wirwar in mijn hoofd over de online mogelijkheden voor het uitdragen van mijn werkzaamheden. Sinds ik een paar jaar geleden als creatief ondernemer begon, werk ik binnen verschillende samenwerkingsverbanden aan uiteenlopende onderwerpen. Layla vroeg de juiste vragen om mijn situatie te begrijpen en heeft haar professionele advies gegeven. Het voelde heel fijn om op deze manier samen met iemand een strategie te bedenken voor mijn online aanwezigheid. Ik leerde Layla in 2013 kennen toen we beiden voor studio Droog werkten en weet uit die tijd dat ze erg gedreven is in haar vak. Ik had dat gevoel nu weer en hoop in de toekomst nogmaals een beroep te kunnen doen op haar expertise.

Cleo de Brabander

product designer

Op het moment dat wij ons vakantiehuis Maison Rollot kochten was de huidige website erg verouderd en daarom hebben wij Layla ingeschakeld. Wij hebben Maison Rollot inmiddels voorzien van een nieuw interieur. Layla heeft de kleurstellingen als basis gebruikt voor het ontwerp van onze nieuwe website. Daarna vonden we ons tweede vakantiehuis Maison BelleBlue in Frankrijk en wilden we graag dezelfde look & feel maar dan uiteraard in de stijl van BelleBlue. Op beide websites vind je al een goede eerste indruk van je verblijf en alle informatie die je nodig hebt. Tevens heeft Layla beide websites uitgebreid met een bookingstool. Hiermee kunnen onze gasten gemakkelijk hun verblijf boeken via onze website. Het is voor ons goed zelf bij te houden en als we er niet uitkomen dan staat Layla altijd voor ons klaar om ons technisch bij te staan. We zijn erg blij met het ontwerp en de techniek van beide websites en bij ons volgende project zullen we Layla haar expertise ook zeker weer inzetten.

Tobias en Mira

maison-rollot.com maison-bellebleu.com

×