Onderhoud van je website

Altijd up-to-date

Beschermd tegen SPAM en hackers

Futureproof

Een duurzame website

Het is belangrijk om je website, en dus alle plugins, wordpress en je thema, regelmatig te updaten. Dit biedt bescherming tegen hackers. Daarnaast is het ook raadzaam om regelmatig zelf een back-up te maken. Zo kan je altijd terug naar een vorige versie mocht er iets misgaan.

UITBESTEDEN, HEERLIJK!

Jouw investering

altijd veilig en up to date

Wekelijkse update en dagelijkse back-up

34,00 euro per maand
éénmalige betaling vooraf 374 euro per jaar

Verwijderen van spamberichten
Check van de website op malware
Oplossen van technische meldingen op de website
Beheer en controle van de technische aspecten van de website

Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw. en gericht op ZZP’ers en particulieren.

Zij gingen je voor

IMPACTVOLLE ONDERNEMERS

“Voor een aantal van mijn opdrachtgevers verzorgt Layla al enige tijd de updates & back-ups van websites. Dit zorgt ervoor dat de websites altijd up-to-date zijn en er een back-up klaarstaat voor als dat nodig is. Ze is de schakel tussen opdrachtgever en hostingpartij en als er zich technische problemen voordoen, reageert Layla vrijwel altijd direct en zorgt zij voor een oplossing. Het onderhoud van de websites is bij Layla in goede handen. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen voor het onderhoud van je website.”

Annemarie Kuilman

goosenzo.nl

“Toen mijn vorige webbeheerder stopte, sprong Layla ongeveer een jaar geleden in dat gat en nam het beheer en onderhoud van mijn WordPress website over. Niet veel later besloot ik mijn website met een ontwerper grondig aan te passen. Dit gaf Layla de uitdaging het gekozen design om te zetten in techniek en dat terwijl het oude moest blijven functioneren. Layla ging deze uitdaging niet uit de weg, zocht uit wat er kon en leverde waar dat gevraagd werd. Het resultaat is een goed lopende, vernieuwde website en vooral een zorgeloos gevoel over het beheer en onderhoud. En dat is wat je zoekt, toch?

Arjeh Mesquita

voorbijdestress.nl

×