WIL JIJ JE IMPACT VERGROTEN? 

Ik, jouw online specialist, geef je advies én help je – zelfs op afstand!

Layla van Daalen_jouwimpactonline

Hulp (op afstand) nodig?

Lukt het je niet om een update uit te voeren? Of wil jij al heel lang een nieuwe landingspagina maken en een funnel opzetten voor je gratis weggever? Veel ondernemers stellen dit uit omdat ze er de kennis niet voor hebben. En zelf doen, dat kost veel tijd en energie, en vaak uit het dan nog niet in het gewenste resultaat.

Wil je je niet liever richten op jouw doel? Ik help je graag met jouw online zichtbaarheid én laten we samen jouw impact online vergroten!

Bijvoorbeeld door het optimaliseren van je website, het installeren van plug-ins, een campagne op social media of een digitale nieuwsbrief? Ik geef je advies én help je – zelfs op afstand.

  • Websites
  • Divi, Elementor, Learndash en meer
  • Social media (marketing)
  • E-mailmarketing
  • (Online) Brochures
  • Tech & Innovatie

Voordelen van een all-rounder

Ik wil alles horen over jouw wensen en behoeften met betrekking tot jouw online impact. Daarom gaan we eerst samen in gesprek. We bespreken het verloop van onze samenwerking en de werkzaamheden die ik je uit handen neem.

Maar: ook ik kan niet alles. Ik heb een groot netwerk aan digital marketeers, PR-medewerkers, tekstschrijvers en programmeurs. Zo kun jij doen waar je goed in bent en zorg ik ervoor dat je volledig ontzorgd wordt.

Kan Layla zeker aanbevelen als je gewoon “even” een paar technische dingen wil regelen maar het kost jou toch gewoon erg veel tijd. Zeker als je wil dat verschillende technische systemen met elkaar samenwerken, daar is Layla erg handig in.

Kies voor een strippenkaart

Met een strippenkaart kies je voor gemak en flexibiliteit, en het is voordeliger dan het uurtarief. Weet jij nog niet waar je in wilt investeren of wil je eerst ervaren hoe de samenwerking uit gaat pakken, dan is dit wellicht iets voor jou.

We maken van tevoren afspraken over de werkzaamheden en we hebben contact via e-mail, telefoon of Whatsapp. Jouw verzoek wordt binnen 48 uur opgepakt.

1 strip is 30 minuten. Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw. en gericht op ZZP’ers en particulieren. Strippenkaarten dienen vooraf betaald te worden en zijn 6 maanden geldig.

Op basis van een vast uurtarief of projectbasis
Wil je direct ondersteuning en wil je alleen betalen voor de gemaakte uren. Dat kan natuurlijk. Het vaste uurtarief is 80,-. Ook kan ik je een totaalprijs voor de gehele opdracht geven indien gewenst.