Jouw Website Wizard

Voor het verbeteren van je website

Of als je in de technische sh*t zit

In ieder geval geen zorgen meer over je website

Uitbesteden heerlijk!

Lukt het je niet om een update uit te voeren? Of wil jij al heel lang een nieuwe landingspagina maken en een funnel opzetten voor je gratis weggever? Veel ondernemers stellen dit uit omdat ze er de kennis niet voor hebben. En zelf doen, dat kost veel tijd en energie, en vaak uit het dan nog niet in het gewenste resultaat.

Wil je je niet liever richten op jouw doel? Ik help je graag met jouw website en alles wat hierbij komt kijken.

Zo kan jij doen waar je goed in bent en samen vergroten we jouw impact, ook online! 

Mevrouw van daalen heeft het antwoord

Dit wordt jouw investering

1-op-1 impactsessie

Hoe fijn is het als we in één dagdeel (online of offline) samen intensief aan de slag gaan met alle (technische) uitdagingen en problemen waar je tegenaan loopt.

Online (technisch) spreekuur, 74 euro

Voor terugkerende klanten en klanten met een onderhoudscontract bied ik technische ondersteuning via mijn technisch spreekuur. We plannen een online afspraak met elkaar in en lossen de problemen live voor je op.

Kennismakingsgesprek – GRATIS
0,5 uur – 37 euro
1 uur – 74 euro
2 uur – 148 euro

  Heb je een vraag tussendoor die niet kan wachten? Stuur mij een mail.
  Alle vragen die binnen 10 minuten beantwoord kunnen worden, worden niet in rekening gebracht.

  Vast tarief of maatwerk

  Regelmatig komt het voor dat er een specifieke vraag wordt neer gelegd, denk aan het inrichten van een landingspagina of extra functionaliteit t.b.v. jouw webshop of leeromgeving. Hiervoor zijn vaste tarieven:

  • Extra pagina, 99 euro
  • Extra sales pagina, uniek ontwerp, 340 euro.
  • Een blogpagina incl. 3 blogs, 272 euro
  • Pop-up voor inschrijven nieuwsbrief, 99 euro
  • WOO-commerce webshop, vanaf 499 euro
  • 404-pagina, 99 euro
  • Link in Bio pagina, 99 euro
  • Meertalige website, vanaf 499 euro
  • Updates & onderhoud éénmalig 99,-
  • Uitgebreid contactformulier – prijs in overleg
  • Automatisering Active Campaign – prijs in overleg
  • Onderhoud en updates van je website klik hier

  Staat jouw wens er niet bij. Neem contact met me op voor een prijs op maat.
  Alle prijzen zijn excl. btw.

  Voordelen van een allrounder 

  • Websites, leeromgevingen en webshops
  • Divi, Elementor, Learndash, en meer
  • Plug-ins, onderhoud en back-ups
  • Tech & Innovatie

  STRATEGIE DIE BIJ JE PAST

  Voordelen van een allrounder

  Ik wil alles horen over jouw wensen en behoeften met betrekking tot jouw online impact. Daarom gaan we eerst samen in gesprek. We bespreken het verloop van onze samenwerking en de werkzaamheden die ik je uit handen neem.

  Maar: ook ik kan niet alles. Ik heb een groot netwerk aan digital marketeers, PR-medewerkers, tekstschrijvers en programmeurs. En kan ik je onafhankelijk en vrijblijvend adviseren welke strategie er bij je past.

  1-op-1 impactsessie – 4 uur

  t.w.v. 349,-  euro excl. btw

  In de sessie gaan we samen één dagdeel aan de slag met jouw website, jouw (online) uitdagingen én de technische problemen waar je tegenaan loopt.

  We zorgen voor een website zonder zorgen.
  Online heb je alles weer op orde.
  Je online strategie gaat eindelijk voor je werken.
  Je hebt weer energie voor de dingen waar je goed in bent
  én kan je volledig focussen op het vergroten van je impact, ook online.

  Zij gingen je voor

  IMPACTVOLLE ONDERNEMERS

  “Ik wilde graag extra hulp bij het op orde krijgen van mijn website. Zelf ben ik niet zo goed met details, en ik zocht iemand die alles voor mij recht kon trekken. Layla heeft voor mij elke pagina doorgenomen, na gekeken en aanpassingen gedaan. Ik ben blij met een nieuwe look voor mijn website, waarin alles meer up-to-date is, makkelijker werkt en goed werkt. Het contact met Layla is makkelijk, en verloopt snel. Er was veel ruimte om te schakelen en ze kwam met fijne extra ideeën!”

  Tessa Schiethart

  tofacetheworld.com

  “Mijn werkzaamheden als teamcoach doe ik in het Nederlands, Duits en Engels. Mijn website was echter alleen in het Nederlands beschikbaar. Layla beheert mijn website en ik heb haar gevraagd om mij te helpen met de vertaling van de website. Layla heeft mij hier prima in geadviseerd en geholpen met de juiste plug-in. Het eindresultaat is een website in 3 talen. Zo kan ik mijn klanten over de grens optimaal bedienen. De samenwerking met Layla vind ik echt top. Ze schakelt snel en is erg betrokken. Ik kan haar van harte aanbevelen als webmeesteres :-)”

  Erik Aller

  aller-oatc.nl/

  “Layla heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan de functionaliteit van mijn website, luistert goed en komt met suggesties. Ze werkt snel en efficiënt. Ik ben niet meer ‘bang’ voor mijn website omdat ze ook kennis deelt en ter beschikking stelt zodat ik in staat ben om een aantal zaken zelf op te pakken, wat ik fijn vind en waardeer. Zij is mijn favoriete website-VA en beveel haar van harte aan.”

  Géri Schipper

  moeiteloosliefhebben.nl

  “Layla heeft mij fantastisch geholpen met het inrichten van de automatisering rondom een whitepaper die ik publiceerde. Veel positieve reacties gehad op mijn whitepaper! En het mooiste: het kostte mij dankzij Layla dus weinig geregel of gestress. Kan Layla zeker aanbevelen als je gewoon “even” een paar technische dingen wil regelen maar het kost jou toch gewoon erg veel tijd. Zeker als je wil dat verschillende technische systemen met elkaar samenwerken, daar is Layla erg handig in. Bijvoorbeeld als je net zoals ik denkt aan de publicatie van een whitepaper.”

  Eva van Sloten

  Windmeeadvies.nl

  ×