Jouw technische VA

Hulp met de strategie en techniek voor jouw website en alles wat hierbij komt kijken.

Ik geef je advies en help je -zelfs op afstand!

Uitbesteden, heerlijk!

Lukt het je niet om een update uit te voeren? Of wil jij al heel lang een nieuwe landingspagina maken en een funnel opzetten voor je gratis weggever? Veel ondernemers stellen dit uit omdat ze er de kennis niet voor hebben. En zelf doen, dat kost veel tijd en energie, en vaak uit het dan nog niet in het gewenste resultaat.

Wil je je niet liever richten op jouw doel? Ik help je graag met jouw website en alles wat hierbij komt kijken. Zo kan jij doen waar je goed in bent en samen vergroten we jouw impact, ook online!

Technische VA, maar eentje die strategisch met je mee denkt!

Voordelen van een allrounder

Ik wil alles horen over jouw wensen en behoeften met betrekking tot jouw online impact. Daarom gaan we eerst samen in gesprek. We bespreken het verloop van onze samenwerking en de werkzaamheden die ik je uit handen neem.

Maar: ook ik kan niet alles. Ik heb een groot netwerk aan digital marketeers, PR-medewerkers, tekstschrijvers en programmeurs. En kan ik je onafhankelijk en vrijblijvend adviseren welke strategie er bij je past.

  • Websites, leeromgevingen en webshops
  • Divi, Elementor, Learndash, Wix, Squarespace en meer
  • Plug-ins, onderhoud en back-ups
  • Tech & Innovatie

Dit wordt jouw investering

Op basis van een vast uurtarief
Voor terugkerende klanten en klanten met een onderhoudscontract 68 euro.*
We maken van tevoren afspraken over de werkzaamheden en we hebben contact via e-mail, telefoon of Whatsapp. Jouw verzoek wordt binnen 48 uur opgepakt.**

Op basis van een projectprijs
Regelmatig komt het voor dat er een specifieke vraag wordt neer gelegd, denk aan het inrichten van een landingspagina of extra functionaliteit t.b.v. jouw webshop of leeromgeving. Hiervoor kan een projectprijs worden bepaald.

Meerwerk
Laat je door mij een website bouwen of hebben we een projectprijs afgesproken maar komt het voor dat er meerwerk nodig is, dat buiten de opdracht valt. Dan reken ik met een uurtarief van 60 euro.

*Een ander tarief voor terugkerende klanten en klanten met een onderhoudscontract.
Als jij een onderhoudspakket hebt afgenomen of er zit een continuïteit in onze samenwerking? Dat betekent dit dat ik je website goed ken en zeker ben dat deze goed wordt onderhouden. Anders werk ik met een uurtarief van 78 euro.

**Tarieven in de avonduren (vanaf 19uur) en in het weekend.
Het vaste uurtarief is 108 euro,- en voor terugkerende klanten en klanten met een onderhoudscontract 98 euro.*

Zij gingen je voor

Tevreden klanten

“Layla heeft mij fantastisch geholpen met het inrichten van de automatisering rondom een whitepaper die ik publiceerde. Veel positieve reacties gehad op mijn whitepaper! En het mooiste: het kostte mij dankzij Layla dus weinig geregel of gestress. Kan Layla zeker aanbevelen als je gewoon “even” een paar technische dingen wil regelen maar het kost jou toch gewoon erg veel tijd. Zeker als je wil dat verschillende technische systemen met elkaar samenwerken, daar is Layla erg handig in. Bijvoorbeeld als je net zoals ik denkt aan de publicatie van een whitepaper.”

“Layla heeft mijn website veel overzichtelijker en mooier gemaakt. Wat mij hierbij opviel wat betreft haar werkwijze: Ze reageert vlot op vragen, ze komt met goede oplossingen en kan ook omgaan met feedback als je het net even anders wil hebben. De lay out is echt heel mooi geworden.”

Christel Meijnhardt

“Layla is een enthousiaste allround digitale media kenner. Zij heeft voor Synderella de website vernieuwd op het gebied van lay-out, techniek en teksten, maar ook een social media plan opgesteld waar we nu zelf gestructureerd mee aan de slag kunnen gaan. Het is fijn werken met Layla omdat zij op verschillende gebieden meedenkt en zaken vanuit een andere invalshoek kan benaderen. De Google my Business heeft ze voor al onze locaties gestructureerd opgebouwd.”

Bram van Donselaar Synderella

Bram van Donselaar