Jouw Technische VA

Advies en technische hulp, zelfs op afstand.

Uitbesteden heerlijk!

Lukt het je niet om een update uit te voeren? Of wil jij al heel lang een nieuwe landingspagina maken en een funnel opzetten voor je gratis weggever? Veel ondernemers stellen dit uit omdat ze er de kennis niet voor hebben. En zelf doen, dat kost veel tijd en energie, en vaak uit het dan nog niet in het gewenste resultaat.

Wil je je niet liever richten op jouw doel? Ik help je graag met jouw website en alles wat hierbij komt kijken.

Zo kan jij doen waar je goed in bent en samen vergroten we jouw impact, ook online!

JIJ HOEFT JE GEEN ZORGEN MEER TE MAKEN OVER JE WEBSITE

 

Dit wordt jouw investering

 

op basis van een vast uurtarief

Voor terugkerende klanten en klanten met een onderhoudscontract 75 euro per uur (minimale afname half uur). We plannen een online afspraak met elkaar in en lossen de problemen live voor je op.

op basis van een projectprijs

Regelmatig komt het voor dat er een specifieke vraag wordt neer gelegd, denk aan het inrichten van een landingspagina of extra functionaliteit t.b.v. jouw webshop of leeromgeving. Hiervoor zijn vaste tarieven of werken we met een projectprijs op maat.

Extra pagina, 99 euro

Een blogpagina incl. 3 blogs, 272 euro

Pop-up voor inschrijven nieuwsbrief, 99 euro

WOO-commerce webshop, vanaf 499 euro

404-pagina, 99 euro

Link in Bio pagina, 99 euro

Meertalige website, vanaf 499 euro

Updates & onderhoud éénmalig 99,-

Voordelen van een allrounder 

  • Websites, leeromgevingen en webshops
  • Divi, Elementor, Learndash, en meer
  • Plug-ins, onderhoud en back-ups
  • Tech & Innovatie

STRATEGIE DIE BIJ JE PAST

Uitbesteden, heerlijk!

Ik wil alles horen over jouw wensen en behoeften met betrekking tot jouw online impact. Daarom gaan we eerst samen in gesprek. We bespreken het verloop van onze samenwerking en de werkzaamheden die ik je uit handen neem.

Maar: ook ik kan niet alles. Ik heb een groot netwerk aan digital marketeers, PR-medewerkers, tekstschrijvers en programmeurs. En kan ik je onafhankelijk en vrijblijvend adviseren welke strategie er bij je past.

 3 uur durende sessie t.w.v. 198,-

In de sessie gaan we samen 3 uur lang aan de slag met jouw website, jouw (online) uitdagingen én de technische problemen waar je tegenaan loopt.

We zorgen voor een website zonder zorgen.

Online heb je alles weer op orde.

Je online strategie gaat eindelijk voor je werken.

Je hebt weer energie voor de dingen waar je goed in bent

én kan je volledig focussen op het vergroten van je impact, ook online.

Zij gingen je voor

IMPACTVOLLE ONDERNEMERS

“Ik wilde graag extra hulp bij het op orde krijgen van mijn website. Zelf ben ik niet zo goed met details, en ik zocht iemand die alles voor mij recht kon trekken. Layla heeft voor mij elke pagina doorgenomen, na gekeken en aanpassingen gedaan. Ik ben blij met een nieuwe look voor mijn website, waarin alles meer up-to-date is, makkelijker werkt en goed werkt. Het contact met Layla is makkelijk, en verloopt snel. Er was veel ruimte om te schakelen en ze kwam met fijne extra ideeën!”

Tessa Schiethart

tofacetheworld.com

“Mijn werkzaamheden als teamcoach doe ik in het Nederlands, Duits en Engels. Mijn website was echter alleen in het Nederlands beschikbaar. Layla beheert mijn website en ik heb haar gevraagd om mij te helpen met de vertaling van de website. Layla heeft mij hier prima in geadviseerd en geholpen met de juiste plug-in. Het eindresultaat is een website in 3 talen. Zo kan ik mijn klanten over de grens optimaal bedienen. De samenwerking met Layla vind ik echt top. Ze schakelt snel en is erg betrokken. Ik kan haar van harte aanbevelen als webmeesteres :-)”

Erik Aller

aller-oatc.nl/

“Layla heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan de functionaliteit van mijn website, luistert goed en komt met suggesties. Ze werkt snel en efficiënt. Ik ben niet meer ‘bang’ voor mijn website omdat ze ook kennis deelt en ter beschikking stelt zodat ik in staat ben om een aantal zaken zelf op te pakken, wat ik fijn vind en waardeer. Zij is mijn favoriete website-VA en beveel haar van harte aan.”

Géri Schipper

moeiteloosliefhebben.nl

“Layla heeft mij fantastisch geholpen met het inrichten van de automatisering rondom een whitepaper die ik publiceerde. Veel positieve reacties gehad op mijn whitepaper! En het mooiste: het kostte mij dankzij Layla dus weinig geregel of gestress. Kan Layla zeker aanbevelen als je gewoon “even” een paar technische dingen wil regelen maar het kost jou toch gewoon erg veel tijd. Zeker als je wil dat verschillende technische systemen met elkaar samenwerken, daar is Layla erg handig in. Bijvoorbeeld als je net zoals ik denkt aan de publicatie van een whitepaper.”

Eva van Sloten

Windmeeadvies.nl