Hi, ik ben Layla

Webdesigner en technische VA

Voor de impactvolle ondernemer, voor jou

Ik ken alle geheime CSS-codes en WordPress Plug-ins en maak van jouw website een echte eye-catcher!

Jij wilt impact maken, ook online!

Wil jij bijdragen aan het verbeteren van de wereld, op welke manier dan ook? Hoewel je met plezier jouw dienst of product aanbiedt en een positieve impact wilt hebben, begrijp ik dat je niet belast wilt worden met zorgen over je website. Geen zorgen, daar kan ik je mee helpen!

Met kennis van alle verborgen CSS-codes en WordPress-plug-ins kan ik jouw website transformeren tot een echte blikvanger. Ik ben de echte deal, een ware website-wizard die niet alleen bedreven is in webdesign, maar ook in de technologische aspecten erachter. Talloze bedrijven hebben al van mijn expertise geprofiteerd, waarbij ik hen heb bijgestaan bij hun websites, leeromgevingen en complexe technische vraagstukken.

Want hoe diep je ook in de technische 💩 zit, ik fix het wel.

Betrouwbare, enthousiaste wordpress webbouwer gezocht? Een Technische VA voor je bestaande website nodig? Zoek niet verder.

Mevrouw van daalen heeft het antwoord

  • Websites, leeromgevingen en webshops
  • Divi, Elementor, Learndash, en meer
  • Plug-ins, onderhoud en back-ups
  • Tech & Innovatie

STRATEGIE DIE BIJ JE PAST

Voordelen van een allrounder

Ik wil alles horen over jouw wensen en behoeften met betrekking tot jouw online impact. Daarom gaan we eerst samen in gesprek. We bespreken het verloop van onze samenwerking en de werkzaamheden die ik je uit handen neem.

Maar: ook ik kan niet alles. Ik heb een groot netwerk aan digital marketeers, PR-medewerkers, tekstschrijvers en programmeurs. En kan ik je onafhankelijk en vrijblijvend adviseren welke strategie er bij je past.

Life is just like a game, First you have to learn rules of the game, And then play it better then any one else.
– Albert Einstein –

Tech, de rode draad in mijn leven

Vanaf jongs af aan speelt technologie al een rol in mijn leven. Nog voor ik naar de middelbare school ging, hielp ik mijn buren met het opnieuw installeren van televisiezenders. En zo wisten steeds meer huishoudens mij te vinden voor het aanleggen van hun thuisnetwerk.

Het was dus vanzelfsprekend dat ik mijn secretaresseopleiding inwisselde voor een ICT-opleiding. Hier zat ik vier jaar lang in een klas met bijna alleen mannen en leerde ik vanalles over computers en netwerken. Toch was UTP-kabeltjes maken niet per sé waar mijn ambitie lag en waar ik mijn creativiteit in kwijt kon.

Van ICT naar CMD

Een logisch gevolg: als ICT’er startte ik mijn studie Communicatie Multimedia Design (CMD) op de kunstacademie in Breda. Met mijn gele VolksWagen Kever uit 1974 (alles behalve elektrisch) reed ik elke dag op en neer van Breda West naar Breda Noord. Ik startte daar met een uitdaging: twee weken geen mobiele telefoon en dus niet bellen of sms’en. Daarnaast ging ik naar Suriname om daar klanten bekend te maken met websites en het belang hiervan. Zo slaagde ik in 2008 met een boek(je) over oude en nieuwe media.

Ondanks dat ik plezier had in het vormgeven en bouwen van websites was ik nog veel nieuwsgieriger naar wat alle nieuwe technologieën met ons doen. Het internet was inmiddels al algemeen in gebruik, Hyves was in opkomst (ken je dat nog?). Ik vond het maar fascinerend wat deze ontwikkelingen voor invloed hebben op onze persoonlijkheid én op de maatschappij.

Studeren in Amsterdam

Van Breda verhuisde ik naar Amsterdam, waar ik mijn master New Media & Culture op UvA begon.
Onderwerpen als Virtual Reality, online privacy en digitale identiteit passeerden. In 2010 slaagde ik met mijn scriptie over Augmented Reality en het gebruik hiervan in publieke ruimtes. Naast mijn studie werkte ik met plezier in de winkel van Sissy-Boy en maakte toen al kennis met ondernemen.

LayDesign

In mijn vrije uurtjes naast mijn studie voorzag ik o.a. een kunstenares, student verhuisservice en een bouwondernemer van een huisstijl en website. Totdat er een kans voorbij kwam bij Sissy-Boy en ik mijn tweede volledige baan, op het gebied van online, aangeboden kreeg – daarvoor had ik al gewerkt bij Multicopy.

Van webshopmedewerker naar Sales & Marketing bij Droog

Bij Droog had ik het enorm naar mijn zin; een echte topjob! Tussen de ontwerpers, creatievelingen, projectmanagers en andere leuke mensen vervulde ik mijn rol als e-commerce- en contentmanager. Ik hield mij voornamelijk bezig met de webshop en B2B-sales. Ik was de online expert. Zo hielp ik mijn collega dagelijks met de marketing op social media en het ontwikkelen van e-mailcampagnes.

Naast werken al impact maken

Voor het kunst- en cultuurprogramma van Amsterdam.fm verzorgde ik op vrijdagmiddagen de website en social media. Voor het event van TEDx Amsterdam 2017 was ik actief op Instagram. In 2017 begon ik samen met andere impactmakers Permanent Future Lab in Amsterdam en maakten we deel uit van het programma Maakjestad… Ook toen draaide alles al om impact maken!

Een uitstapje naar een Corporate organisatie

In 2017 ging ik aan de slag als Online Specialist in het marketing- & communicatieteam van Zorg van de Zaak Netwerk. Samen met communicatieadviseurs, marketeers, strategen en contentspecialisten werkten we aan mooie projecten voor o.a. de verslavings- en obesitaskliniek en de arbodienstverlening. Dit was enorm leerzaam. Hier heb ik mijn kennis op het gebied van online goed kunnen inzetten en naar een hoger level kunnen brengen. De visie van ZVDZ-Netwerk is: werk en privé maken mens gelukkig, zolang je goed in balans bent. Echter, ik raakte uit balans en was ik in deze periode niet volledig inzetbaar. Tijdens dit uitstapje en mijn herstelperiode begon mijn idee voor het zelfstandig ondernemen steeds meer vorm te krijgen. In mei 2019 wist ik het zeker: ik ga het gewoon doen!

En nu weer terug als ondernemer…

Met mijn werkervaring, de kennis die ik heb ontwikkeld, het netwerk dat ik heb opgebouwd en alles wat ik geleerd heb over persoonlijke ontwikkeling, kan ik nu met een flinke dosis enthousiasme en energie eindelijk aan de slag met Jouw Impact Online!

Tot slot niet te vergeten: luister ook eens naar de podcast The Tech Happiness
Als ‘millennial’ wist ik maar al te goed hoe het was zonder smartphone. Zo ben ik meer bewust van de verschillen en impact dan mijn elf jaar jongere broertje. De technologische revolutie brengt veel veranderingen met zich mee. Een enorme impact op onze privacy, sociale omgang, maatschappij, milieu, zorg onderwijs. Mijn missie is om de kracht van deze technologie te ontmaskeren, om de tools en de mogelijkheden samen met zoveel mogelijk mensen en bedrijven te benutten. Dit leidde naar mijn blog The Tech Happiness. In 2020 heb ik mijn focus verlegd van dit blog naar een podcast.

Over de podcast

De podcast over de tech die tegenkomt in je dagelijks leven en in kan zetten voor jouw online zichtbaarheid.

Ik heb hierover heel veel vragen, en om die beantwoord te krijgen ga ik in gesprek verschillende experts. Zodat wij, met hulp van hen, met de tech maar vooral ook samen, impact kunnen gaan maken, ook online.

Ik ben Layla, of noem mij gerust Mevrouw van Daalen, en ga op zoek naar antwoord.

Naast werk ben ik ook graag samen met vrienden en familie. Ik houd van gezelligheid. Natuurlijk is ontspanning ook belangrijk voor mij! Wat dat betekent? Nou… Wandelen, zwemmen, reizen, salsa, spelletjes, plezier maken én heel veel lachen!

×