Een PRO website waar je blij van wordt

Is een website zonder zorgen én waar je wél impact mee gaat maken!

Strategie, techniek en design

Een website met impact,

is een website met een goede strategie, strak design en de juiste techniek, als je visitekaartje, met diverse salespagina’s en misschien wel met een webshop en/of leeromgeving.

De perfecte website sluit uiteraard aan op jouw wensen, maar nog belangrijker, scoort deze bij je doelgroep, en staat gebruikersvriendelijkheid en compatibiliteit voorop!

Samen creëren we een website waar je blij van wordt.

Ik laat je graag mijn eerdere werk zien

Zo gaan we dat aanpakken

1. Kennismaking en advies.
Voordat we gaan bouwen, maken we kennis met elkaar. Via skype of met koffie, ontvang je uitgebreid strategisch advies en brainstormen we samen over de look & feel, structuur, inhoud en functionaliteit van jouw website.

2. Ontwerp en ontwikkeling
We beginnen met een ontwerp voor je homepagina, dit is de basis van je website. Is deze naar wens dan wordt die uiteindelijk uitgebouwd tot een volledige website.

3. Testen en oplevering
Uiteraard wordt je website ook uitgebreid getest en zorgen we ervoor dat op elk apparaat jouw website mooi wordt getoond en functioneert. Je ontvangt bij jouw website uitgebreide video handleidingen zodat je jouw website gemakkelijk zelf kan onderhouden, uitbesteden kan natuurlijk ook.

4. Onderhoud en optimalisatie
Belangrijk is dat je website wordt onderhouden én up to date is. En met jouw website kan je meer, je kan met je blog gaan scoren op google, met je gratis weggever een e-maillijst opbouwen, jouw sociale media gaan inzetten voor meer conversie…noem maar op!

Je website is er klaar voor…Jij ook?! 

Dit wordt jouw investering.

Basiswebsite 950,-

Een onepager of website met maximaal 6 pagina’s om mee te starten.

Gezamenlijke brainstorm over ontwerp en inhoud.

Ontwerp in de look & feel van jouw huisstijl, op basis van een wordpress template*.

Basisinstallatie van WordPress en bijbehorende Plugins.

Contactformulier.

Cookiemelding.

Privacyverklaring.

Testen & livegang.

Nazorg en uitleg van de website.

Video handleiding.

Kies je voor een Divi Template (lifetime access t.w.v. 209 euro) dan is deze bij de prijs inbegrepen.

Impactvolle website 1495,-

De meest gekozen website waarmee je écht impact mee gaat maken!

Een professionele responsive (zichtbaar op alle apparaten) website.

Zoekmachine vriendelijk. 

Gezamenlijke brainstorm over ontwerp en inhoud.

Ontwerp in de look & feel van jouw huisstijl, op basis van een wordpress template*.

Basisinstallatie van WordPress en bijbehorende Plugins.

Inclusief 8 pagina’s met content.

Contactformulier.

Cookiemelding.

Privacyverklaring.

Testen & livegang.

Nazorg en uitleg van de website.

Video handleiding.

Kies je voor een Divi Template (lifetime access t.w.v. 209 euro) dan is deze bij de prijs inbegrepen.

 

Website op maat. Prijs op aanvraag.

Leeromgeving, webshop of blog nodig? Alles is bespreekbaar!

Impactvolle website met alle extra’s: Denk aan:

Extra pagina’s

Een zakelijke blog

Huisstijl en logo

Cursusomgeving (vb: learndash) klik hier.

E-mailmarketing

WOO-commerce webshop

404-pagina

Link in Bio pagina

Meertalige website

Een W.T.F. Website 2200,-

Website, tekst & fotografie, alles wat je nodig hebt voor een website met de wow-factor. En dat allemaal binnen een week!

Zij gingen je voor

Tevreden klanten

“Mijn website door Layla! Ik had dit eerder moeten doen! Layla is een fijn mens om mee samen te werken. Ze heeft voor mij, www.boofotoo.nl omgetoverd tot een website die weergeeft wat je kan verwachten en wie je voor je hebt. Ze luistert en geeft advies. Samen hebben we er een mooie, frisse en professionele website van gemaakt. Ik ben blij en trots op mijn website en show hem nu dan ook graag aan mijn klanten.”

 

Bo Theijs

“Ik ben heel blij dat Layla met mij deze creatieve uitdaging aan wilde gaan. Ze gaf mij de technische support die ik nodig had bij het omzetten van mijn ideeën. Ik heb nu niet alleen een website waar ik heel blij van wordt maar ik heb tijdens het proces ook ontzettend veel geleerd! Wordt mijn nieuwe online shop de volgende uitdaging?! :)”

 

Jana Miklosova

“Op het moment dat wij ons vakantiehuis Maison Rollot kochten was de huidige website erg verouderd en daarom hebben wij Layla ingeschakeld. Wij hebben Maison Rollot inmiddels voorzien van een nieuw interieur. Layla heeft de kleurstellingen als basis gebruikt voor het ontwerp van onze nieuwe website. Daarna vonden we ons tweede vakantiehuis Maison BelleBlue in Frankrijk en wilden we graag dezelfde look & feel maar dan uiteraard in de stijl van BelleBlue. Op beide websites vind je al een goede eerste indruk van je verblijf en alle informatie die je nodig hebt. Tevens heeft Layla beide websites uitgebreid met een bookingstool. Hiermee kunnen onze gasten gemakkelijk hun verblijf boeken via onze website. Het is voor ons goed zelf bij te houden en als we er niet uitkomen dan staat Layla altijd voor ons klaar om ons technisch bij te staan. We zijn erg blij met het ontwerp en de techniek van beide websites en bij ons volgende project zullen we Layla haar expertise ook zeker weer inzetten.”