Jouw leeromgeving

Optimale ervaring voor je cursisten

Learndash is de basis, uitbreiding mogelijk

Een leeromgeving die je impact vergroot

is een leeromgeving waarin je jouw online cursus (misschien wel meer dan één) aanbiedt aan jouw community.

De perfecte leeromgeving sluit uiteraard aan op jouw wensen, maar nog belangrijker, biedt dit jouw cursisten tal van mogelijkheden, en staat het leerproces voorop.

Samen creëren we een leeromgeving op maat.

En de cursisten stromen binnen

Vanaf 2200 euro

Een impactvolle leeromgeving in Learndash, met alle extra’s die je nodig hebt. Denk aan:

Profielpagina op maat

Forum

Cart flows (afreken- en bedankpagina)

E-mailmarketing

WOO-commerce (in termijnen betalen)

Meertalige leeromgeving

Dripped content (lessen gefaseerd vrijgeven)

Zo ziet het proces eruit

Kennismaking en advies

Voordat we gaan bouwen, maken we kennis met elkaar. Via Zoom of met koffie, ontvang je uitgebreid strategisch advies en brainstormen we samen over de look & feel, structuur, inhoud en functionaliteit van jouw website.

Ontwerp en ontwikkeling

We beginnen met de functionaliteit en look&feel, dit is de basis van je cursus. Wil jij je cursus inrichten met een unieke profielpagina, voorzien van je eigen cursusmateriaal, met dripped content (lessen gefaseerd vrijgeven), in termijnen betalen, alles is mogelijk.

Testen en oplevering

Uiteraard wordt je online leeromgeving ook uitgebreid getest en zorgen we ervoor dat op elk apparaat jouw website mooi wordt getoond en functioneert. Je ontvangt bij jouw omgeving uitgebreide video handleidingen zodat je jouw online cursussen gemakkelijk zelf kan onderhouden, uitbesteden kan natuurlijk ook.

Onderhoud en optimalisatie

Belangrijk is dat je online leeromgeving wordt onderhouden én up to date is. En je kan meer! Je kan cursussen uitbreiden, je online omgeving inzetten als community platform en ga zo maar door.

En de cursisten stromen binnen!

Zij gingen je voor

IMPACTVOLLE ONDERNEMERS

“Met een splinternieuwe huisstijl op zak was ik op zoek naar iemand die hier een website bij kon maken. Mijn ontwerp bleek best een uitdaging. Layla was duidelijk over de mogelijkheden, maar ook zeker over de onmogelijkheden. Na een fijne kennismaking kreeg ik een duidelijk aanbod waar ik geen nee tegen kon zeggen. Layla loodste me door het hele proces heen en was zowel een fijne sparringpartner als stok achter de deur. Layla zorgde voor de basis van mijn website en ik kon hem vullen nadat ze me liet zien hoe. Ik ben super blij met het resultaat en zou iedereen die graag zelf zijn website wil kunnen vullen en aanpassen aanraden Layla hiervoor in te schakelen.”

Ilse Vinck

https://www.debewusteboekhouder.nl/

“Layla kwam op mijn pad precies op het juiste moment. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met de ontzettende complexe taak een online omgeving te creëren binnen mijn eigen website én dit allemaal in mijn eigen stijl en vormgeving. Layla durfde dit wel aan en heeft een aantal maanden lang écht als rechterhand aangevoeld. Inmiddels ga ik mijn tweede online programma lanceren. Soms kom ik er technisch niet helemaal uit, maar dan staat Layla altijd voor me klaar. Naast professionaliteit en erg snel en actief in reageren, is Layla ook nog eens een schat van een mens en denkt ze graag mee. Heel erg bedankt lieve Layla! “

Nada Petravic

tribe.downtoearthwomen.nl

×