Online leeromgeving

Een online cursus, academie, die van alle gemakken is voorzien en je cursisten een optimale ervaring biedt.

Learndash is de basis, uitbreiding is mogelijk

Een leeromgeving met alles erop en eraan

is een leeromgeving waarin je jouw online cursus (misschien wel meer dan één) aanbiedt aan jouw community.

De perfecte leeromgeving sluit uiteraard aan op jouw wensen, maar nog belangrijker, biedt dit jouw cursisten tal van mogelijkheden, en staat het leerproces voorop.

Samen creëren we een leeromgeving op maat, en de cursisten stromen binnen!

Zo gaan we dat aanpakken

1. Kennismaking en advies.
Voordat we gaan bouwen, maken we kennis met elkaar. Via Zoom of met koffie, ontvang je uitgebreid strategisch advies en brainstormen we samen over de look & feel, structuur, inhoud en functionaliteit van jouw website.

2. Ontwerp en ontwikkeling
We beginnen met de functionaliteit en look&feel, dit is de basis van je cursus. Wil jij je cursus inrichten met een unieke profielpagina, voorzien van je eigen cursusmateriaal, met dripped content (lessen gefaseerd vrijgeven), in termijnen betalen, alles is mogelijk.

3. Testen en oplevering
Uiteraard wordt je online leeromgeving ook uitgebreid getest en zorgen we ervoor dat op elk apparaat jouw website mooi wordt getoond en functioneert. Je ontvangt bij jouw omgeving uitgebreide video handleidingen zodat je jouw online cursussen gemakkelijk zelf kan onderhouden, uitbesteden kan natuurlijk ook.

4. Onderhoud en optimalisatie
Belangrijk is dat je online leeromgeving wordt onderhouden én up to date is. En je kan meer! Je kan cursussen uitbreiden, je online omgeving inzetten als community platform en ga zo maar door.

Je leeromgeving is er klaar voor…Jij ook?!

Dit wordt jouw investering

Leeromgeving op maat. Vanaf 1400 euro.

 Een impactvolle leeromgeving in Learndash, met alle extra’s die je nodig hebt. Denk aan:

Profielpagina op maat

Forum

Cart flows (afreken- en bedankpagina)

E-mailmarketing

WOO-commerce (in termijnen betalen)

Meertalige leeromgeving

Dripped content (lessen gefaseerd vrijgeven)

Zij gingen je voor

Tevreden klanten

“Layla kwam op mijn pad precies op het juiste moment. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met de ontzettende complexe taak een online omgeving te creëren binnen mijn eigen website én dit allemaal in mijn eigen stijl en vormgeving. Layla durfde dit wel aan en heeft een aantal maanden lang écht als rechterhand aangevoeld. Inmiddels ga ik mijn tweede online programma lanceren. Soms kom ik er technisch niet helemaal uit, maar dan staat Layla altijd voor me klaar. Naast professionaliteit en erg snel en actief in reageren, is Layla ook nog eens een schat van een mens en denkt ze graag mee. Heel erg bedankt lieve Layla! “