1-op-1 Impactsessie

Al jouw onlinekwesties en technische problemen in één dagdeel opgelost.

Geen zorgen meer over je website

Je energie te steken in waar je écht goed in bent

In één dagdeel jouw impact vergroten

Het optimaliseren van je website, het installeren van plug-ins, een exclusieve landingspagina of een heldere CTA (Call to action)? Lukt het je niet?

Hoe fijn is het als we in een éénmalige sessie samen intensief aan de slag gaan met alle (technische) uitdagingen en problemen waar je tegenaan loopt.

Mevrouw van daalen heeft het antwoord

4 uur durende sessie

t.w.v. 349,-  euro excl. btw

In de sessie gaan we samen één dagdeel aan de slag met jouw website, jouw (online) uitdagingen én de technische problemen waar je tegenaan loopt. Jij bepaalt!

We zorgen voor een website zonder zorgen.
Online heb je alles weer op orde.
Je online strategie gaat eindelijk voor je werken.
Je hebt weer energie voor de dingen waar je goed in bent
én kan je volledig focussen op het vergroten van je impact, ook online.

Over de sessie

Jij bepaalt

Voorafgaand plannen we altijd een online spreekuur in om kennis te maken en jouw wensen en huidige status in kaart te brengen. Aan de hand van jouw wensen bespreken we hoe deze sessie eruit gaat zien, maar uiteraard bepaal jij wat je nodig hebt. De sessie kan online plaats vinden. We streven ernaar om een onze afspraken minimaal 2 weken van tevoren in te plannen.

Direct aan de slag

Uiteraard kunnen we in de sessie ook meteen aan de slag en deze tijd gebruiken om jouw website aan te passen, strategie helder te maken, of met een andere technische uitdaging. Hoe we de sessie indelen is aan jou!

Verder met impact maken!

Al jouw online kwesties opgelost. Zodat jij je tijd en energie weer kan besteden aan dat waar je echt goed in bent. En, als je dit wilt, kan je daarna zelfstandig aan de slag met jouw website, social media, content, e-mailmarketing en andere tools voor jouw online zichtbaarheid.

Inbegrepen: een gezonde dosis enthousiasme en optimisme. Niet inbegrepen: 21% BTW.

 

  • Websites, leeromgevingen en webshops
  • Divi, Elementor, Learndash, en meer
  • Plug-ins, onderhoud en back-ups
  • Tech & Innovatie

STRATEGIE DIE BIJ JE PAST

Voordelen van een allrounder

Ik wil alles horen over jouw wensen en behoeften met betrekking tot jouw online impact. Daarom gaan we eerst samen in gesprek. We bespreken het verloop van onze samenwerking en de werkzaamheden die ik je uit handen neem.

Maar: ook ik kan niet alles. Ik heb een groot netwerk aan digital marketeers, PR-medewerkers, tekstschrijvers en programmeurs. En kan ik je onafhankelijk en vrijblijvend adviseren welke strategie er bij je past.

Zij gingen je voor

IMPACTVOLLE ONDERNEMERS

“Layla heeft mijn website veel overzichtelijker en mooier gemaakt. Wat mij hierbij opviel wat betreft haar werkwijze: Ze reageert vlot op vragen, ze komt met goede oplossingen en kan ook omgaan met feedback als je het net even anders wil hebben. De lay out is echt heel mooi geworden.”

Christel Meijnhardt

centrummijnhart.nl

“Layla heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan de functionaliteit van mijn website, luistert goed en komt met suggesties. Ze werkt snel en efficiënt. Ik ben niet meer ‘bang’ voor mijn website omdat ze ook kennis deelt en ter beschikking stelt zodat ik in staat ben om een aantal zaken zelf op te pakken, wat ik fijn vind en waardeer. Zij is mijn favoriete website-VA en beveel haar van harte aan.”

Géri Schipper

moeiteloosliefhebben.nl

“De afgelopen maanden heb ik regelmatig contact gehad met Layla. In de lockdown was ik begonnen met het bouwen aan mijn eigen website, ik had tijd genoeg dacht ik. Super leuk om te doen maar ik liep toch tegen meerdere technische zaken aan waar ik zelf niet uit kwam. Via via hoorde ik over Layla, ik heb haar toen benaderd en zij heeft mij online heel professioneel geholpen. Het prettige vond ik dat ze het geduld had mij door de stappen heen te lozen waardoor ik er zelf ook van leerde. Ik kan Layla zeker aanbevelen wanneer je jouw impact online wilt verbeteren!”

Judith Aarts

educationl.nl

×