1-op-1 impactsessie

Voor jouw website, social media, online marketing en andere tools voor online zichtbaarheid.
3 UUR LANG INTENSIEF AAN DE SLAG MET JOUW IMPACT…ONLINE!

jouw impact online, 1-op-1 impactsessie

1-op-1 impactsessie

Voor jouw website, social media, online marketing en andere tools voor online zichtbaarheid.

3 UUR LANG INTENSIEF AAN DE SLAG MET JOUW IMPACT…ONLINE!

vergroot direct je impact met de 1-op-1 impactsessie 

Online zichtbaarheid is een belangrijke succesfactor maar tegelijkertijd kan je dit als een blok aan je been ervaren.
Wil je je niet liever richten op jouw doel? Ik help je graag met jouw online zichtbaarheid én laten we samen jouw impact online vergroten!

 

Ik geef je advies
én help je – zelfs op afstand.

Om jouw product of dienst online zichtbaar te maken, zijn er genoeg mogelijkheden. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van je website, het installeren van plug-ins, een campagne op social media of een digitale nieuwsbrief? Hoe fijn is het als we in een eenmalige sessie intensief aan de slag gaan met jouw online zichtbaarheid.

Liever uitbesteden? Weet je, dat je nagenoeg alles omtrent je online zichtbaarheid uit handen kunt geven? Aan mij, want ik ben jouw allround online specialist. Ik denk op strategisch én uitvoerend vlak met je mee.

ga je met mij de samenwerking aan?
dan vergroten we sámen
jouw impact online!

over de sessie

Jij bepaalt
Voorafgaand plannen we altijd een gratis spreekuur in om kennis te maken en jouw wensen en huidige status in kaart te brengen. Aan de hand van jouw wensen bespreken we hoe deze sessie eruit gaat zien, maar uiteraard bepaal jij wat je nodig hebt. De sessie kan online plaats vinden. We streven ernaar om een onze afspraken minimaal 2 weken van tevoren in te plannen.

Over de sessie
In de sessie gaan we samen 3 uur lang aan de slag met jouw online zichtbaarheid. We brainstormen over de strategie, maken een plan van aanpak, ik geef je advies, en kan je alles vertellen over de techniek en strategie van jouw website, social media, content etc.

Direct aan de slag
Uiteraard kunnen we in de sessie ook meteen aan de slag en deze tijd gebruiken om jouw website aan te passen, social media in te plannen of mailing op te maken en te verzenden. Hoe we de sessie indelen is aan jou!

Specifieke vraag of training nodig?
Ook kunnen we de sessie inplannen om dieper in te gaan op een specifiek onderdeel of uitleg over een programma als Trello, Mailchimp etc.

 

of kies een pakket dat bij je past

Alle sessies duren 3 uur. Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw. en reiskosten buiten Amsterdam. Sessies kunnen ook online plaats vinden. Prijzen zijn gericht op ZZP’ers en particulieren.

online specialist

Als online specialist met een passie voor technologie zet ik me in voor (de technische ondersteuning van) jouw website, social media en content. En voor jou. Want jij wilt impact maken. De wereld een beetje beter maken. Op wat voor manier dan ook.

WEBSITES

Gespecialiseerd in WordPress, CSS en HTML.

DIVI, ELEMENTOR, LEARNDASH EN MEER...

Ervaring met DIVI, Elementor, Woocommerce, Learndash, Plug-ins als Gravity Forms en andere WordPress gerelateerde systemen.

SOCIAL MEDIA (MARKETING)

Facebook-, Instagram-, Pinterest-, en LinkedInMarketing.

E-MAIL MARKETING

Mailchimp en Copernica.

(ONLINE) BROCHURES

Ontwerpen en ontwikkelen met Adobe programma’s en/of Canva.

TECH & INNOVATIE

Interesse naar nieuwe technologieen en innovaties. Actief met The Tech Happiness (blog en podcast) en in de community Permanent Future Lab.

dIT ZEGGEN ZIJ

1-OP-1 IMPACTSESSIE

Layla heeft mij fantastisch geholpen met het inrichten van de automatisering rondom een whitepaper die ik publiceerde. Op die manier konden geïnteresseerden zelf hun whitepaper aanvragen via mijn website, waarna zij via Mailchimp de whitepaper toegestuurd kregen. Een dag later kregen zij ook automatisch een berichtje hoe de whitepaper was bevallen. Layla wist meteen wat ik bedoelde en kon alles super snel regelen. Ze zorgde dat mijn site werd gekoppeld aan Mailchimp en vervolgens ook nog aan een boekingssysteem. Daardoor hoefde ik niet meer te stressen of ik op alle juiste knoppen klikte, maar kon ik het gewoon uit handen geven en zat het allemaal goed in elkaar. Veel positieve reacties gehad op mijn whitepaper! En het mooiste: het kostte mij dankzij Layla dus weinig geregel of gestress. Kan Layla zeker aanbevelen als je gewoon “even” een paar technische dingen wil regelen maar het kost jou toch gewoon erg veel tijd. Zeker als je wil dat verschillende technische systemen met elkaar samenwerken, daar is Layla erg handig in. Bijvoorbeeld als je net zoals ik denkt aan de publicatie van een whitepaper.

Eva van Sloten

Community Builder, WindMee Advies

1-OP-1 IMPACTSESSIE

De afgelopen maanden heb ik regelmatig contact gehad met Layla. In de lockdown was ik begonnen met het bouwen aan mijn eigen website, ik had tijd genoeg dacht ik. Super leuk om te doen maar ik liep toch tegen meerdere technische zaken aan waar ik zelf niet uit kwam. Via via hoorde ik over Layla, ik heb haar toen benaderd en zij heeft mij online heel professioneel geholpen. Het prettige vond ik dat ze het geduld had mij door de stappen heen te lozen waardoor ik er zelf ook van leerde.
Ik kan Layla zeker aanbevelen wanneer je jouw impact online wilt verbeteren!

Judith Aarts

Educationl