1-op-1 Impactsessie

Vergroot direct je impact

Advies en hulp op afstand

Het optimaliseren van je website, het installeren van plug-ins, een campagne op social media of een digitale nieuwsbrief? Lukt het je niet?

Hoe fijn is het als we in een eenmalige sessie intensief aan de slag gaan met jouw online zichtbaarheid.

Liever uitbesteden? Weet je, dat je nagenoeg alles omtrent je online zichtbaarheid uit handen kunt geven?

Jij bepaalt!

Voorafgaand plannen we altijd een gratis spreekuur in om kennis te maken en jouw wensen en huidige status in kaart te brengen. Aan de hand van jouw wensen bespreken we hoe deze sessie eruit gaat zien, maar uiteraard bepaal jij wat je nodig hebt. De sessie kan online plaats vinden. We streven ernaar om een onze afspraken minimaal 2 weken van tevoren in te plannen.

3 uur durende sessie t.w.v. 225,-

In de sessie gaan we samen 3 uur lang aan de slag met jouw online zichtbaarheid. We brainstormen over de strategie, maken een plan van aanpak, ik geef je advies, en kan je alles vertellen over de techniek en strategie van jouw website, social media, content etc.

Direct aan de slag
Uiteraard kunnen we in de sessie ook meteen aan de slag en deze tijd gebruiken om jouw website aan te passen, social media in te plannen of mailing op te maken en te verzenden. Hoe we de sessie indelen is aan jou!

Na de sessie
Al jouw online kwesties opgelost. Zodat jij je tijd en energie weer kan besteden aan dat waar je echt goed in bent. En, als je dit wilt, kan je daarna zelfstandig aan de slag met jouw website, social media, content, e-mailmarketing en andere tools voor jouw online zichtbaarheid.

Inbegrepen: een gezonde dosis enthousiasme en optimisme. Niet inbegrepen: 21% BTW.

Zij gingen je voor

Tevreden klanten

Layla heeft mij fantastisch geholpen met het inrichten van de automatisering rondom een whitepaper die ik publiceerde. Veel positieve reacties gehad op mijn whitepaper! En het mooiste: het kostte mij dankzij Layla dus weinig geregel of gestress. Kan Layla zeker aanbevelen als je gewoon “even” een paar technische dingen wil regelen maar het kost jou toch gewoon erg veel tijd. Zeker als je wil dat verschillende technische systemen met elkaar samenwerken, daar is Layla erg handig in. Bijvoorbeeld als je net zoals ik denkt aan de publicatie van een whitepaper.

De afgelopen maanden heb ik regelmatig contact gehad met Layla. In de lockdown was ik begonnen met het bouwen aan mijn eigen website, ik had tijd genoeg dacht ik. Super leuk om te doen maar ik liep toch tegen meerdere technische zaken aan waar ik zelf niet uit kwam. Via via hoorde ik over Layla, ik heb haar toen benaderd en zij heeft mij online heel professioneel geholpen. Het prettige vond ik dat ze het geduld had mij door de stappen heen te lozen waardoor ik er zelf ook van leerde. Ik kan Layla zeker aanbevelen wanneer je jouw impact online wilt verbeteren!

judith_aarts_educationl

Judith Aarts

Layla heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan de functionaliteit van mijn website, luistert goed en komt met suggesties. Ze werkt snel en efficiënt
Ik ben niet meer ‘bang’ voor mijn website omdat ze ook kennis deelt en ter beschikking stelt zodat ik in staat ben om een aantal zaken zelf op te pakken, wat ik fijn vind en waardeer. Zij is mijn favoriete website-VA en beveel haar van harte aan.

Géri Schipper