1-op-1 impactsessie

3 UUR LANG INTENSIEF AAN DE SLAG MET JOUW IMPACT...ONLINE!
ALLE DIENSTEN

vergroot direct je impact met de 1-op-1 impactsessie

Online zichtbaarheid is een belangrijke succesfactor maar tegelijkertijd kan je dit als een blok aan je been ervaren. Zit de zorg, over je website, social media, en andere online tools, het impact maken in de weg? Wil je je niet liever richten op jouw doel? Ik help je graag!

Ik geef je advies
én help je – zelfs op afstand.

Om jouw product of dienst online zichtbaar te maken, zijn er genoeg mogelijkheden. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van je website, het installeren van plug-ins, een campagne op social media of een digitale nieuwsbrief? Hoe fijn is het als we in een eenmalige sessie intensief aan de slag gaan met jouw online zichtbaarheid.

Liever uitbesteden? Weet je, dat je nagenoeg alles omtrent je online zichtbaarheid uit handen kunt geven? Aan mij, want ik ben jouw allround online specialist. Ik denk op strategisch én uitvoerend vlak met je mee.

over de sessie

Jij bepaalt
Voorafgaand plannen we altijd een gratis spreekuur in om kennis te maken en jouw wensen en huidige status in kaart te brengen. Aan de hand van jouw wensen bespreken we hoe deze sessie eruit gaat zien, maar uiteraard bepaal jij wat je nodig hebt. De sessie kan online plaats vinden. We streven ernaar om een onze afspraken minimaal 2 weken van tevoren in te plannen.

Over de sessie
In de sessie gaan we samen 3 uur lang aan de slag met jouw online zichtbaarheid. We brainstormen over de strategie, maken een plan van aanpak, ik geef je advies, en kan je alles vertellen over de techniek en strategie van jouw website, social media, content etc.

Direct aan de slag
Uiteraard kunnen we in de sessie ook meteen aan de slag en deze tijd gebruiken om jouw website aan te passen, social media in te plannen of mailing op te maken en te verzenden. Hoe we de sessie indelen is aan jou!

Specifieke vraag of training nodig?
Ook kunnen we de sessie inplannen om dieper in te gaan op een specifiek onderdeel of uitleg over een programma als Trello, Mailchimp etc.

 

of kies een pakket dat bij je past

Alle sessies duren 3 uur. Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw. en reiskosten buiten Amsterdam. Sessies kunnen ook online plaats vinden. Prijzen zijn gericht op ZZP’ers en particulieren.

WIL JIJ OOK AAN DE SLAG MET
JOUW IMPACT ONLINE?