Start de dag zonder app!

Wat doe jij als eerste als je wakker wordt? Of in ieder geval in het eerste half uur? Je telefoon checken? Je bent vast niet de enige hoor, maar ik raad het je toch af.

Dat ene appje, mailtje, nieuwsbericht of berichtje op Instagram kan nl best veel invloed hebben op jouw start van de dag. Terwijl 9 van de 10 dingen echt nog wel 2 uurtjes langer op zich kunnen wachten.

In plaats daarvan, start ik op met mijn meditatie, yoga oefeningetjes, lekkere douche, ontbijt met love, en soms doen we zelfs nog een serie samen voordat we de deur uit gaan. Daar heb je je telefoon toch nog niet voor nodig.

Bepaal zelf hoe je jouw dag start en laat deze niet beïnvloeden door dat ene appje van jouw collega, vriend, ouders etc… dat komt wel!

Note: ik typ dit in de trein na een heerlijke ochtend zonder phone. En de treinreis is toch saai, dus nu wat leuker gemaakt. –

BLIJF UP TO DATE EN VOLG MIJ!