the tech happiness

DE PODCAST, MET EXPERTS!, OVER TECH & TOOLS DIE JE IN KAN ZETTEN VOOR ONLINE ZICHTBAARHEID ÉN TEGENKOMT IN JE DAGELIJKS LEVEN.

podcast_the_tech_happiness

the tech happiness

DE PODCAST, MET EXPERTS!, OVER TECH & TOOLS DIE JE IN KAN ZETTEN VOOR ONLINE ZICHTBAARHEID ÉN TEGENKOMT IN JE DAGELIJKS LEVEN.

Hoe zet ik video in voor Online Zichtbaarheid?

Hoe zet ik video in voor Online Zichtbaarheid?

een podcast over videoVideo voor je online zichtbaarheid. Ik hoor steeds vaker van ondernemers én de experts dat je met video het maximale uit je online zichtbaarheid kan halen. En dat geloof ik ook wel. Want een leuke, inhoudelijke video zegt vaak meer dan 1000...

Hoe maak je jouw website succesvol?

Hoe maak je jouw website succesvol?

Over de strategie, conversie, techniek en meer!In deze aflevering ga ik improviseren. Normaal gesproken duik ik met een een expert, die zich inzet voor jouw online zichtbaarheid, de studio in. Nu zit ik thuis en ga ik in gesprek met mezelf. Of beter gezegd, ik ga jou...

Podcast: Wat weet je van Growth Hacking?

Podcast: Wat weet je van Growth Hacking?

Wat weet jij van Growth Hacking? Growthhacking, een must voor je bedrijf of een buzzword/trend dat weer voorbij gaat? Termen als product market fit, growth loops, stickiness, je hebt ze misschien wel eens voorbij zien komen. Als ik aan Growth Hacking denk, denk ik aan...

Podcast: Hoe start je een podcast?

Podcast: Hoe start je een podcast?

wat weet jij van een podcast Een podcast starten, voor jouw online zichtbaarheid, om jouw boodschap te verspreiden? Volgens Mirjam, de Podcast Expert, is nu een juiste moment om hier mee te starten. Maar hoe doe je dat? Heb je een plan nodig? Wat wordt jouw format?...

Augmented Reality podcast

Augmented Reality podcast

wat weet jij van augmented reality? Augmented Reality, voor je bedrijf, online zichtbaarheid en in je dagelijks leven. Wat is het? Wat kan je ermee? Hoe pas je dit toe voor je online zichtbaarheid? Wat kost dit? Marieken Smeets van VideoNova gaat met Layla van Daalen...

volg mij en ben als eerste op de hoogte van nieuwe afleveringen!