Podcast: Wat weet je van Growth Hacking?

Apr 4, 2020 | Podcast

Wat weet jij van Growth Hacking?

Growthhacking, een must voor je bedrijf of een buzzword/trend dat weer voorbij gaat? 
Termen als product market fit, growth loops, stickiness, je hebt ze misschien wel eens voorbij zien komen. Als ik aan Growth Hacking denk, denk ik aan snelle groei, en dat wil ik wel! Ik ben vooral ook heel erg benieuwd hoe ik dit als ZZP’er of onderneming in kan zetten? Hoe ziet het proces van Growth hacking eruit en waar kunnen we vandaag nog mee beginnen?


Mevrouw van Daalen zoekt naar antwoord!

In deze aflevering van The Tech Happiness Podcast, ga ik Layla in gesprek met Tanja Sanders, founder Growthhub en Scale-up coach, en zij deelt met ons alle ins & outs en geeft antwoord op heel veel vragen over Growthhacking.

Ook deelt ze nog wat over het online event op 9 april 2020. Wil jij internationaal groeien? Blijf luisteren tot het einde!
—-
Vanuit VondelCS – Media & Cultuur LAB van AVROTROS.

BEKIJK OP YOUTUBE

WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN
GRATIS ÉÉN-OP-ÉÉN SESSIE TWV 225,- EURO.

Laat een review achter bij de podcast en deel de aflevering op LinkedIn of op instagram (story of post). Volg en tag mij en Mirjam in dit bericht, en wie weet ga ik (Layla, jouw online specialist) binnenkort samen met jou 3 uur intensief aan de slag met jouw website, content, social media en alle andere tools voor online zichtbaarheid. Samen aan de slag met Jouw Impact Online!

stel me al je vragen tijdens
een online spreekuur