Impact vergroten doen we met tech, online, offline, maar vooral samen!


HOME

MIJN MISSIE

Met Jouw Impact Online wil ik (Creatief Sociaal) Ondernemers met elkaar te verbinden, en helpen met hun (maatschappelijke) impact online. Hierdoor groeit mijn intrinsieke motivatie en wordt werken nog leuker. Samen met jou wil ik de positieve kant van technologie gaan benutten om onze impact te vergroten!

samenwerken

Samenwerken en elkaar aanvullen is voor mij een belangrijke factor, en daarom houd ik van netwerken. Ik ben regelmatig te vinden op events waar maatschappelijke onderwerpen aan bod komen en ga ik graag naar netwerkborrels. Eveneens heb ik contact met tekstschrijvers, fotografen, digitale marketeers en hierdoor kan ik andere ondernemers adviseren en uiteraard vullen zij mijn kennis goed aan. Want ook ik weet gelukkig niet alles!

lachend,

ga ik het liefst door het leven. Goede energie, samenwerken en doelgericht werken vind ik erg belangrijk. Dit zijn voor mij de belangrijkste elementen voor een mooi resultaat.

DIT MAAKT ME BLIJ

Naast werk ben ik ook graag samen met vrienden en familie. Ik houd van gezelligheid. Natuurlijk is ontspanning ook belangrijk voor mij! Wat dat betekent? Nou… Wielrennen, wandelen, zwemmen, reizen, salsa, spelletjes, plezier maken én heel veel lachen!

MIJN CV

Voor mijn werkervaring, opleiding, activiteiten en vaardigheden bezoek je mijn LinkedIn pagina.

 

Tech als rode draad in mijn leven

Vanaf jongs af aan speelt technologie al een rol in mijn leven. Nog voor ik naar de middelbare school ging, hielp ik mijn buren met het opnieuw installeren van televisiezenders. En zo wisten steeds meer huishoudens mij te vinden voor het aanleggen van hun thuisnetwerk.

Het was dus vanzelfsprekend dat ik mijn secretaresseopleiding inwisselde voor een ICT-opleiding. Hier zat ik vier jaar lang in een klas met bijna alleen mannen en leerde ik vanalles over computers en netwerken. Toch was UTP-kabeltjes maken niet per sé waar mijn ambitie lag en waar ik mijn creativiteit in kwijt kon.

Van ICT naar CMD
Een logisch gevolg: als ICT’er startte ik mijn studie Communicatie Multimedia Design (CMD) op de kunstacademie in Breda. Met mijn gele VolksWagen Kever uit 1974 (alles behalve elektrisch) reed ik elke dag op en neer van Breda West naar Breda Noord. Ik startte daar met een uitdaging: twee weken geen mobiele telefoon en dus niet bellen of sms’en. Daarnaast ging ik naar Suriname om daar klanten bekend te maken met websites en het belang hiervan. Zo slaagde ik in 2008 met een boek(je) over oude en nieuwe media.

Ondanks dat ik plezier had in het vormgeven en bouwen van websites was ik nog veel nieuwsgieriger naar wat alle nieuwe technologieën met ons doen. Het internet was inmiddels al algemeen in gebruik, Hyves was in opkomst (ken je dat nog?). Ik vond het maar fascinerend wat deze ontwikkelingen voor invloed hebben op onze persoonlijkheid én op de maatschappij.

Studeren in Amsterdam
Van Breda verhuisde ik naar Amsterdam, waar ik mijn master New Media & Culture op UvA begon.

Onderwerpen als Virtual Reality, online privacy en digitale identiteit passeerden. In 2010 slaagde ik met mijn scriptie over Augmented Reality en het gebruik hiervan in publieke ruimtes. Naast mijn studie werkte ik met plezier in de winkel van Sissy-Boy en maakte toen al kennis met ondernemen.

LayDesign
In mijn vrije uurtjes naast mijn studie voorzag ik o.a. een kunstenares, student verhuisservice en een bouwondernemer van een huisstijl en website. Totdat er een kans voorbij kwam bij Sissy-Boy en ik mijn tweede volledige baan, op het gebied van online, aangeboden kreeg – daarvoor had ik al gewerkt bij Multicopy.

Van webshop medewerker naar Sales & Marketing bij Droog
Bij Droog had ik het enorm naar mijn zin; een echte topjob! Tussen de ontwerpers, creatievelingen, projectmanagers en andere leuke mensen vervulde ik mijn rol als e-commerce- en contentmanager. Ik hield mij voornamelijk bezig met de webshop en B2B-sales. Ik was de online expert. Zo hielp ik mijn collega dagelijks met de marketing op social media en het ontwikkelen van e-mailcampagnes.

Naast werken al impact maken
Voor het kunst- en cultuurprogramma van Amsterdam.fm verzorgde ik op vrijdagmiddagen de website en social media. Voor het event van TEDx Amsterdam 2017 was ik actief op Instagram. In 2017 begon ik samen met andere impactmakers Permanent Future Lab in Amsterdam en maakten we deel uit van het programma Maakjestad… Ook toen draaide alles al om impact maken!

Een uitstapje naar een Corporate organisatie
In 2017 ging ik aan de slag als Online Specialist in het marketing- & communicatieteam van Zorg van de Zaak Netwerk. Samen met communicatieadviseurs, marketeers, strategen en contentspecialisten werkten we aan mooie projecten voor o.a. de verslavings- en obesitaskliniek en de arbodienstverlening. Dit was enorm leerzaam. Hier heb ik mijn kennis op het gebied van online goed kunnen inzetten en naar een hoger level kunnen brengen. De visie van ZVDZ-Netwerk is: werk en privé maken mens gelukkig, zolang je goed in balans bent. Echter, ik raakte uit balans en was ik in deze periode niet volledig inzetbaar. Tijdens dit uitstapje en mijn herstelperiode begon mijn idee voor het zelfstandig ondernemen steeds meer vorm te krijgen. In mei 2019 wist ik het zeker: ik ga het gewoon doen!

En nu weer terug als ondernemer…
Met mijn werkervaring, de kennis die ik heb ontwikkeld, het netwerk dat ik heb opgebouwd en alles wat ik geleerd heb over persoonlijke ontwikkeling, kan ik nu met een flinke dosis enthousiasme en energie eindelijk aan de slag met Jouw Impact Online!

Tot slot niet te vergeten: kijk ook eens op The Tech Happiness
Als ‘millennial’ wist ik maar al te goed hoe het was zonder smartphone. Zo ben ik meer bewust van de verschillen en impact dan mijn elf jaar jongere broertje. De technologische revolutie brengt veel veranderingen met zich mee. Een enorme impact op onze privacy, sociale omgang, maatschappij, milieu, zorg onderwijs. Mijn missie is om de kracht van deze technologie te ontmaskeren, om de tools en de mogelijkheden samen met zoveel mogelijk mensen en bedrijven te benutten. Dit leidde naar mijn blog op www.thetechhappiness.nl en hiermee hoop ik dat we de leuke dingen van Tech kunnen ontdekken en naar ons hand te kunnen zetten.

 

 

stel me al je vragen
tijdens een gratis spreekuur