Impact vergroten doen we met tech, online, offline, maar vooral samen!


WIL JE KENNISMAKEN?

MIJN MISSIE

Met Jouw Impact Online wil ik (Creatief Sociaal) Ondernemers met elkaar te verbinden, en helpen met hun (maatschappelijke) impact online. Hierdoor groeit mijn intrinsieke motivatie en wordt werken nog leuker. Samen met jou wil ik de positieve kant van technologie gaan benutten om onze impact te vergroten!

samenwerken

Samenwerken en elkaar aanvullen is voor mij een belangrijke factor, en daarom houd ik van netwerken. Ik ben regelmatig te vinden op events waar maatschappelijke onderwerpen aan bod komen en ga ik graag naar netwerkborrels. Eveneens heb ik contact met tekstschrijvers, fotografen, digitale marketeers en hierdoor kan ik andere ondernemers adviseren en uiteraard vullen zij mijn kennis goed aan. Want ook ik weet gelukkig niet alles!

”JOUW

HI, Ik ben Layla…en ik lach altijd!

Positiviteit en enthousiasme kenmerkt mij. Ik vind het belangrijk om goede energie te investeren in samenwerkingen en doelen. Dit resulteert vrijwel altijd in een mooi eindresultaat!

Kom meer over mij te weten >>

”THE

Hoe kan technologie positief…

bijdragen aan ons leven en hoe kunnen we deze in gaan zetten voor onze online zichtbaarheid? Om daar antwoord op te krijgen moeten we technologie ervaren, ervan leren, onze kennis erover delen en de technologie omarmen. Samen op zoek naar…The Tech Happiness!

LEES OVER EN LUISTER NAAR THE TECH HAPPINESS >>

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?

Wil jij een offerte ontvangen, een afspraak plannen óf heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Ik probeer je binnen een dag een reactie te geven!

4 + 11 =