Podcast: Hoe start je een podcast?

Mar 13, 2020 | Podcast

wat weet jij van een podcast

Een podcast starten, voor jouw online zichtbaarheid, om jouw boodschap te verspreiden? Volgens Mirjam, de Podcast Expert, is nu een juiste moment om hier mee te starten. Maar hoe doe je dat? Heb je een plan nodig? Wat wordt jouw format? Welke apparatuur kan ik hiervoor gebruiken en wat kost dit? Wat zijn de belangrijke do’s and don’ts?

In deze aflevering van The Tech Happiness Podcast, ga ik Layla van Daalen voor je op zoek naar antwoord. Daarvoor ging ik in gesprek met Mirjam Hegger, de Podcast Expert, en zij deelt met ons alle ins & outs en geeft antwoord op heel veel vragen over het starten van je podcast. Tot slot deelt Mirjam ook nog wat voorbeelden en haar favoriete podcast.

Belangrijkste advies van Mirjam, start vandaag nog! Gooi je perfectie aan de kant en Spread the Word!

Vanuit VondelCS – Media & Cultuur LAB van AVROTROS.

BEKIJK OP YOUTUBE

WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN
GRATIS ÉÉN-OP-ÉÉN SESSIE TWV 225,- EURO.

Laat een review achter bij de podcast en deel de aflevering op LinkedIn of op instagram (story of post). Volg en tag mij en Mirjam in dit bericht, en wie weet ga ik (Layla, jouw online specialist) binnenkort samen met jou 3 uur intensief aan de slag met jouw website, content, social media en alle andere tools voor online zichtbaarheid. Samen aan de slag met Jouw Impact Online!

stel me al je vragen tijdens
een online spreekuur