MEVROUW VAN DAALEN ZOEKT NAAR ANTWOORD!

SPREEKUUR VOOR AL JOUW (technische) VRAGEN
PLAN EEN GRATIS SPREEKUUR

Gratis en laagdrempelig.

Ik geef je direct antwoord op jouw vragen over je website, social media, content en andere tools voor online. Heb je een vraag die net wat meer tijd nodig heeft? Of moet ik een specialist inschakelen om antwoord te geven op je vraag? Dan wordt jouw vraag even op on hold gezet. In de tussentijd ga ik voor je op zoek naar het antwoord!

 

Instagram

Elke maandag t/m donderdag kunnen je al je (technische) vragen bij me kwijt via Instagram Stories. Op dezelfde dag beantwoord ik deze vragen. Deze antwoorden kun je vinden in Instagram Stories.

w

Een-op-een- spreekuur

Wil jij liever een persoonlijk gesprek (on- of offline), waarin je geholpen wordt met uitgebreid advies voor je online kwesties? Dat kan natuurlijk ook!

Instagram

Elke maandag t/m donderdag kunnen je al je (technische) vragen bij me kwijt via Instagram Stories. Op dezelfde dag beantwoord ik deze vragen tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Deze antwoorden kun je vinden in Instagram Stories.

w

Een-op-een- spreekuur

Wil jij liever een persoonlijk gesprek (on- of offline), waarin je geholpen wordt met uitgebreid advies voor je online kwesties? Dat kan natuurlijk ook!

WIL JIJ OOK AAN DE SLAG MET
JOUW IMPACT ONLINE?

zij gingen je voor

Layla heb ik ontmoet via een broedplaats waar ik als circulair interieur designer een atelier huur.
Ze heeft veel ervaring in interieur wereld en mede daardoor hadden wij ook meerdere raakvlakken wat het gesprek een stuk makkelijker maakte. Ondanks de gekke tijd van het Corona-virus kon zij tijd voor mij vrijmaken. Hiervoor dus bedankt en hopelijk spreken wij elkaar snel weer!
Berend Breebaart

Circulair interieur designer, Studio Redivivus

Layla heeft mij in een online spreekuur geholpen meer inzicht te krijgen in de wirwar in mijn hoofd over de online mogelijkheden voor het uitdragen van mijn werkzaamheden. Sinds ik een paar jaar geleden als creatief ondernemer begon, werk ik binnen verschillende samenwerkingsverbanden aan uiteenlopende onderwerpen. Layla vroeg de juiste vragen om mijn situatie te begrijpen en heeft haar professionele advies gegeven. Het voelde heel fijn om op deze manier samen met iemand een strategie te bedenken voor mijn online aanwezigheid. Ik leerde Layla in 2013 kennen toen we beiden voor studio Droog werkten en weet uit die tijd dat ze erg gedreven is in haar vak. Ik had dat gevoel nu weer en hoop in de toekomst nogmaals een beroep te kunnen doen op haar expertise.
Cleo De Brabander

Product Designer