VOOR JOUW WEBSITE

Samen creëren we een website waar je blij van wordt!

WEBSITE JOUW IMPACT ONLINE

De perfecte website. Zo werkt het.

Uiteraard sluit de perfecte website aan op jouw wensen, maar nog belangrijker, scoort deze bij je doelgroep, en staat gebruikersvriendelijkheid en compatibiliteit voorop!

Kennismaking & Advies
Voordat we gaan bouwen, maken we kennis met elkaar. Via skype of met koffie, ontvang je uitgebreid strategisch advies en brainstormen we samen over de look & feel, structuur, inhoud en functionaliteit van jouw website.

Ontwerp & ontwikkeling
Hiermee ga ik aan de slag, en dit is de basis voor een ontwerp op maat, die uiteindelijk wordt uitgebouwd tot een volledige website.

Testen en oplevering
Uiteraard wordt je website ook uitgebreid getest en zorgen we ervoor dat op elk apparaat jouw website mooi wordt getoond en functioneert.
Je ontvangt bij jouw website uitgebreide video handleidingen zodat je jouw website gemakkelijk zelf kan onderhouden, uitbesteden kan natuurlijk ook.

Optimaliseren en uitbreiden
Met jouw website kan je meer, je kan met je blog gaan scoren op google, met je gratis weggever een e-maillijst opbouwen, jouw sociale media gaan inzetten voor meer conversie…noem maar op! Je website is er klaar voor…Bekijk hier wat je nog meer kunt doen.

WEBSITE

In maart van 2019 startte ik mijn onderneming. Ik had op dat moment geen budget voor een websitebouwer, dus flanste ik zelf iets in elkaar. Geen fancy website, maar wel alle informatie vindbaar voor de klant. Ik nam me toen al voor om budget opzij te zetten, zodat ik een jaar later een goede website zou kunnen laten maken door een professional.

In de loop van vorig jaar leerde ik Layla beter kennen (ze is een vriendin van een vriendin) en wist ik al snel dat zij de professionele lachebek was waar ik de opdracht aan zou gunnen.

Layla is breed onderlegd als onlinespecialist en heeft van meer zaken verstand, dan alleen websites bouwen. Daardoor kan ze erg goed kritisch meedenken over hoe een website op de beste manier kan worden ingezet, om de onlineklantervaring zo prettig mogelijk te maken. Ze volgt niet lukraak de opdracht, maar gaat erover in gesprek en adviseert waar nodig. Daar had ik behoefte aan: iemand die niet alleen de techniek beheerst, maar meedenkt!

Op het eindresultaat laat nog even op zich wachten (ik moet nog teksten aanleveren), maar over de tijdelijke landingspagina ben ik alvast super tevreden!

Sandy van Hees

Ondernemerscoach, De Kleine Ondernemerscoach