SOCIAL MEDIA MARKETING EN CONTENT

SAMENWERKEN AAN JOUW SOCIAL MEDIA EN/OF CONTENTSTRATEGIE, ÓF DEZE VOLLEDIG UIT HANDEN GEVEN? IK DENK GRAAG MET JE MEE.

SOCIAL MEDIA MARKETING EN CONTENT

SAMENWERKEN AAN JOUW SOCIAL MEDIA EN/OF CONTENTSTRATEGIE, ÓF DEZE VOLLEDIG UIT HANDEN GEVEN? IK DENK GRAAG MET JE MEE.

Layla van Daalen Jouw Impact Online

1-0P-1 IMPACTSESSIE

Online zichtbaarheid is een belangrijke succesfactor maar tegelijkertijd kan je dit als een blok aan je been ervaren.
Wil je je niet liever richten op jouw doel? Ik help je graag met jouw online zichtbaarheid én laten we samen jouw impact online vergroten!

Online zichtbaarheid

Een sterke online strategie is onmisbaar als je jouw product of dienst online zichtbaar wil maken. Zet je jouw social media effectief in? Dan breid je je community uit, verhoog je je conversie, spreek je de juiste klanten aan én zorg je voor meer traffic naar je website. Dat geeft rust. 

CONTENT VERTELT JOUW VERHAAL

Maar hoe maak je een online strategie? Dat vergt kennis en natuurlijk veel tijd. Hoe vertel jij jouw verhaal door middel van je content? Ik help je graag! Er zijn veel manieren om binnen no-time jouw contentkalender voor de komende periode vol te hebben. Met deze contentkalender deel je aantrekkelijke content die past bij jouw verhaal en je product of dienst. Het beheersen van de juiste programma’s en skills gaat je helpen!

 

hulp (op afstand) nodig?

Op basis van een vast uurtarief of projectbasis
Wil je direct ondersteuning en wil je alleen betalen voor de gemaakte uren. Dat kan natuurlijk. Het vaste uurtarief is 75,-. Ook kan ik je een totaalprijs voor de gehele opdracht geven indien gewenst.

Strippenkaart
Daarnaast kan je er ook voor kiezen om te werken met een strippenkaart. De strippenkaarten geven je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel je wilt investeren en hoe lang we met elkaar samenwerken. Samen beslissen we welke werkzaamheden er uit handen wordt genomen of welke activiteiten er nodig zijn voor Jouw Impact Online.

1-op-1 Impactsessie
Samenwerken aan jouw contentstrategie in een een-op-een sessie? We bespreken samen de mogelijkheden.

ervaringen

ONLINE SPECIALIST

Layla is een enthousiaste allround digitale media kenner. Zij heeft voor Synderella de website vernieuwd op het gebied van lay-out, techniek en teksten, maar ook een social media plan opgesteld waar we nu zelf gestructureerd mee aan de slag kunnen gaan. Het is fijn werken met Layla omdat zij op verschillende gebieden meedenkt en zaken vanuit een andere invalshoek kan benaderen. De Google my Business heeft ze voor al onze locaties gestructureerd opgebouwd.

Bram van Donselaar

Managing Partner, SYNDERELLA

Kies voor een strippenkaart

Met een strippenkaart kies je voor gemak en flexibiliteit. Weet jij nog niet waar je in wilt investeren of wil je eerst ervaren hoe de samenwerking uit gaat pakken, dan is dit wellicht iets voor jou.

We maken van tevoren afspraken over de werkzaamheden en we hebben contact via e-mail, telefoon of Whatsapp.
Jouw verzoek wordt binnen 48 uur opgepakt.

1 strip is 30 minuten. Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw. en gericht op ZZP’ers en particulieren. Strippenkaarten dienen vooraf betaald te worden en zijn 6 maanden geldig.

Wil jij jouw impact online vergroten?

andere expertises

Website-ontwikkeling en -optimalisatie

Heb je een nieuwe website nodig? Wil je een webshop beginnen? Lukt het je niet om je website goed te laten presteren in Google? Ik kan je helpen! Van de strategie en de ontwikkeling van jouw WordPress-website tot advies over (product) fotografie en het schrijven van geoptimaliseerde teksten: samen creëren we een website waar jij blij van wordt.

Technische ondersteuning en consultancy

Wil jij je online impact vergroten? Bijvoorbeeld door het optimaliseren van je website, het installeren van plug-ins, een campagne op social media of een digitale nieuwsbrief? Ik geef je advies én help je – zelfs op afstand.