SOCIAL MEDIA MARKETING EN CONTENT

SAMENWERKEN AAN JOUW SOCIAL MEDIA EN/OF CONTENTSTRATEGIE, ÓF DEZE VOLLEDIG UIT HANDEN GEVEN? IK DENK GRAAG MET JE MEE.

Online zichtbaarheid

Een sterke online strategie is onmisbaar als je jouw product of dienst online zichtbaar wil maken. Zet je jouw social media effectief in? Dan breid je je community uit, verhoog je je conversie, spreek je de juiste klanten aan én zorg je voor meer traffic naar je website. Dat geeft rust. 

CONTENT VERTELT JOUW VERHAAL

Maar hoe maak je een online strategie? Dat vergt kennis en natuurlijk veel tijd. Hoe vertel jij jouw verhaal door middel van je content? Ik help je graag! Er zijn veel manieren om binnen no-time jouw contentkalender voor de komende periode vol te hebben. Met deze contentkalender deel je aantrekkelijke content die past bij jouw verhaal en je product of dienst. Het beheersen van de juiste programma’s en skills gaat je helpen!

AAN DE SLAG

Samenwerken aan jouw contentstrategie in een een-op-een sessie of dit geheel uit handen geven? We bespreken samen de mogelijkheden.

Wil jij JE ONLINE ZICHTBAARHEID
geheel uit handen geven?

één-op-één sessies

Deze sessies kunnen gecombineerd worden met de pakketten voor technische ondersteuning en consultancy.

Jij bepaalt
Voorafgaand plannen we altijd een gratis spreekuur in om kennis te maken en jouw wensen en huidige status in kaart te brengen. Aan de hand van jouw wensen geef ik een advies over het aantal sessies, maar uiteraard bepaal jij wat je nodig hebt. De sessies kunnen online of online plaats vinden. Waar je maar wilt. We streven ernaar om een onze afspraken minimaal 2 weken van tevoren in te plannen.

Eenmalig
We maken alle facetten van je business inzichtelijk en zetten dit om in waardevolle content.

Terugkerend
We evalueren het afgelopen kwartaal of de vorige maand: wat zijn de prestaties van de contentkalender. Met deze kennis gaan we aan de slag met de contentkalender voor de komende maand. Hierbij scherpen we eventueel de doelgroep en het contentmodel aan.
We bedenken samen de content en maken inzichtelijk waar, wanneer, in welke vorm en met welke call to action deze wordt geplaatst.
We stellen een actieplan voor contentcreatie op.

Optioneel
Is er tijd over? Dan kunnen we per sessie een specifiek onderdeel behandelen, zoals het plaatsen van hashtags, tools voor het inplannen van jouw content, werken met een contentkalender, doelgroeptargeting etc.

ervaringen

Mijn social media strategie was non-existent voor Layla in beeld kwam. Ik deed maar wat. Er lag geen plan noch planning aan ten grondslag. Ik wist dat zichtbaarheid cruciaal voor me zou zijn, maar ik had geen idee hoe ik dat het beste aan kon pakken. Ieder zijn talenten zeg maar. Layla liet me kennis maken met een contentkalender. Ze leerde me welke content ik het beste kon delen. En maakte me wegwijs in het zakelijk gebruik van Instagram, Facebook en LinkedIn: programma’s die ik tot dan toe alleen voor privédoeleinden had gebruikt. Het verraste me enorm positief hoe goed ze als creatief in staat is structuur te brengen in social media.

Sandy van Hees

Ondernemerscoach, De Kleine Ondernemerscoach

tarieven 2020

Alle sessies duren 3 uur.
Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw. en reiskosten buiten Amsterdam. Sessies kunnen ook online plaats vinden.
Prijzen zijn gericht op ZZP’ers en particulieren. Voor bedrijven, samenwerkingen, interim e.a. kan de prijs afwijken.

Wil jij meer info over de sessies?

ANDERE expertises

Website-ontwikkeling en -optimalisatie

Heb je een nieuwe website nodig? Wil je een webshop beginnen? Lukt het je niet om je website goed te laten presteren in Google? Ik kan je helpen! Van de strategie en de ontwikkeling van jouw WordPress-website tot advies over (product) fotografie en het schrijven van geoptimaliseerde teksten: samen creëren we een website waar jij blij van wordt.

Technische ondersteuning en consultancy

Een sterke online strategie is onmisbaar als je jouw product of dienst zichtbaar wil maken. Zet je jouw social media effectief in? Dan breid je je community uit, verhoog je je conversie, spreek je de juiste klanten aan én zorg je voor meer traffic naar je website. Dat geeft rust. Wil je samenwerken aan jouw contentstrategie? Of deze volledig uit handen geven? Ik denk graag met je mee.

Website-ontwikkeling en -optimalisatie

Heb je een nieuwe website nodig? Wil je een webshop beginnen? Lukt het je niet om je website goed te laten presteren in Google? Ik kan je helpen! Van de strategie en de ontwikkeling van jouw WordPress-website tot advies over (product) fotografie en het schrijven van geoptimaliseerde teksten: samen creëren we een website waar jij blij van wordt.

Technische ondersteuning en consultancy

Wil jij je online impact vergroten? Bijvoorbeeld door het optimaliseren van je website, het installeren van plug-ins, een campagne op social media of een digitale nieuwsbrief? Ik geef je advies én help je – zelfs op afstand.