Ik ga op vakantie en neem mee… Instagram!

Voor mij betekent reizen ook jezelf resetten en dat doe ik het liefst helemaal zonder smartphone! Maar dat was de laatste vakantie geen succes want manlief werd gek van mijn gebruik van… je raad het al… zijn telefoon.

Ok dus telefoon mee…En hoewel ik nog steeds vastbesloten ben om mijn whatsapp, e-mail en Instagram er af te gooien (ik ga niet voor niets ver weg) ben ik van Instagram nog niet zo zeker… En niet zozeer om jullie te voorzien van jaloersmakende plaatjes, nee dat delen doe ik weer na mijn vakantie. Ook niet om van jullie activiteiten op de hoogte te blijven. Dat hoor of zie ik ook achteraf wel… maar voor mij is Instagram de nieuwe Lonely Planet voor op reis.

We hebben naast onze aankomstbestemming nog geen enkele bestemming gepland, en het fijne van insta is dat als je gaat zoeken naar recente foto’s op plaatsen of met hashtags je zulke mooie en leuke plekken ontdekt. En je ziet ook meteen wat voor weer het daar is (al hoewel ik me daar niet zo’n zorgen om maak). Dus insta voor het volgen en delen NEE als reisgids JA.

Maar ik ken mezelf en ik voorspel nu al dat het mis gaat en voordat ik het weet uren door mijn stories zit te bladeren… dus heb ik een plan.

Telefoon mag mee, voor spotify, podcast, airbnb, en noodgevallen. En voor Instagram toch maar even ruilen van telefoon met manlief. Goed idee toch!

BLIJF UP TO DATE EN VOLG MIJ!