3 UUR LANG INTENSIEF WERKEN

Aan jouw website, social media, online marketing en meer!

jouw impact online, 1-op-1 impactsessie

Vergroot direct je impact met de 1-op-1 impactsessie

Online zichtbaarheid is een belangrijke succesfactor maar tegelijkertijd kan je dit als een blok aan je been ervaren. Wil je je niet liever richten op jouw doel? Ik help je graag met jouw online zichtbaarheid én laten we samen jouw impact online vergroten!

Over de sessie
In de sessie gaan we samen 3 uur lang aan de slag met jouw online zichtbaarheid. We brainstormen over de strategie, maken een plan van aanpak, ik geef je advies, en kan je alles vertellen over de techniek en strategie van jouw website, social media, content etc.

Direct aan de slag
Uiteraard kunnen we in de sessie ook meteen aan de slag en deze tijd gebruiken om jouw website aan te passen, social media in te plannen of mailing op te maken en te verzenden. Hoe we de sessie indelen is aan jou!

Specifieke vraag of training nodig?
Ook kunnen we de sessie inplannen om dieper in te gaan op een specifiek onderdeel of uitleg over een programma als Trello, Mailchimp etc.

Na de sessie
Al jouw online kwesties opgelost. Zodat jij je tijd en energie weer kan besteden aan dat waar je echt goed in bent. En, als je dit wilt, kan je daarna zelfstandig aan de slag met jouw website, social media, content, e-mailmarketing en andere tools voor jouw online zichtbaarheid.

Jouw investering

Voorafgaand plannen we altijd een gratis spreekuur in om kennis te maken en jouw wensen en huidige status in kaart te brengen. Aan de hand van jouw wensen bespreken we hoe deze sessie eruit gaat zien, maar uiteraard bepaal jij wat je nodig hebt. De sessie kan online plaats vinden. We streven ernaar om een onze afspraken minimaal 2 weken van tevoren in te plannen.

Genoemde prijzen zijn excl. btw. en gericht op ZZP’ers en particulieren.
Voor bedrijven, samenwerkingen, interim e.a. kan de prijs afwijken.

1-OP-1 IMPACTSESSIE

Layla heeft mij fantastisch geholpen met het inrichten van de automatisering rondom een whitepaper die ik publiceerde. Veel positieve reacties gehad op mijn whitepaper! En het mooiste: het kostte mij dankzij Layla dus weinig geregel of gestress. Kan Layla zeker aanbevelen als je gewoon “even” een paar technische dingen wil regelen maar het kost jou toch gewoon erg veel tijd. Zeker als je wil dat verschillende technische systemen met elkaar samenwerken, daar is Layla erg handig in. Bijvoorbeeld als je net zoals ik denkt aan de publicatie van een whitepaper.

 

Eva van Sloten

Community Builder, Windmee Advies

1-OP-1 IMPACTSESSIE

Layla heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan de functionaliteit van mijn website, luistert goed en komt met suggesties. Ze werkt snel en efficiënt. Tijdens haar zwangerschapsverlof had ze een goede back up geregeld. Heel fijn.
Ik ben niet meer ‘bang’ voor mijn website omdat ze ook kennis deelt en ter beschikking stelt zodat ik in staat ben om een aantal zaken zelf op te pakken, wat ik fijn vind en waardeer.
Layla doet haar bedrijfsnaam eer aan: ze denkt mee hoe we/ik/je zo effectief en efficiënt mogelijk impact kon maken online.
Zij is mijn favoriete website-VA en beveel haar van harte aan.

Géri Schipper

Moeiteloos Liefhebben

1-OP-1 IMPACTSESSIE

De afgelopen maanden heb ik regelmatig contact gehad met Layla. In de lockdown was ik begonnen met het bouwen aan mijn eigen website, ik had tijd genoeg dacht ik. Super leuk om te doen maar ik liep toch tegen meerdere technische zaken aan waar ik zelf niet uit kwam. Via via hoorde ik over Layla, ik heb haar toen benaderd en zij heeft mij online heel professioneel geholpen. Het prettige vond ik dat ze het geduld had mij door de stappen heen te lozen waardoor ik er zelf ook van leerde.
Ik kan Layla zeker aanbevelen wanneer je jouw impact online wilt verbeteren!

Judith Aarts

Educationl